Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην σύλληψη του ληστή που είχε «χτυπήσει» την τράπεζα στην Μητροπόλεως προχώρησε σήμερα Δευτέρα (27/9) η Αστυνομία. Οπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο ληστής εντοπίστηκε στη λεωφόρο Κατεχάκη και μάλιστα προέβαλε αρχικά αντίσταση στην σύλληψή του, αλλά με τους αστυνομικούς τελικά να καταφέρνουν να του περάσουν χειροπέδες.

Μετά την έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας, περίπου 30 ετών, είχε πάνω του ένα πυροβόλο όπλο τύπου Καλάσνικοφ. Οπως αναφέρουν πληροφορίες, ο συλληφθείς είναι ο ένοπλος που είχε ταυτοποιηθεί. Ατομο το οποίο χαρακτηρίζεται από πηγές της ΕΛ.ΑΣ. έμπειρο σε ληστείες και στον χειρισμό των όπλων, αποφασισμένο ακόμη και για συμπλοκή εάν πέσει πρόσωπο με πρόσωπο με αστυνομικούς. Το γεγονός ότι επέλεξε –μαζί με το συνεργό του- άλλωστε να κάνει ένα τόσο υψηλού ρίσκου «χτύπημα» σε μία θεωρητικά πολύ καλά φυλασσόμενη περιοχή, ενισχύει τη συγκεκριμένη εκτίμηση.

Σύμφωνα με αστυνομικούς που έχουν γνώση της διαδρομής του, το συγκεκριμένο άτομο δεν ανήκει (σ.σ.: τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια) σε κάποια ομάδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ή της εγχώριας τρομοκρατίας, αλλά θα μπορούσε πλέον να χαρακτηριστεί «μοναχικός λύκος». Γι’ αυτό και οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο συνεργός του δεν είναι πιθανότατα κάποιος παλιός γνώριμος, αλλά άτομο με το οποίο ενδεχομένως και συναντήθηκε στις φυλακές κι από κοινού να προχωρούν σε ληστείες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA