Μενού
  • Α-
  • Α+

Εδώ και περίπου 15 οι ημέρες οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας είχαν θέσει υπό διακριτική παρακολούθηση τον 33χρονο ένοπλο ληστή της τράπεζας στην οδό Μητροπόλεως, στο κέντρο της Αθήνας. Ωστόσο πριν αποφασίσουν να του περάσουν χειροπέδες περιμέναν την κατάλληλη στιγμή, τόσο επειδή γνώριζαν πως είναι οπλισμένος και ιδιαίτερα επικίνδυνος, όσο και για να διαπιστώσουν εάν έρχονταν σε επαφή με άλλα άτομα και ποια ήταν αυτά. 

Ο 33χρονος προκειμένου να μπερδέψει τις Αρχές συνήθιζε να αλλάζει συχνά φθηνά ξενοδοχεία, όπου έβρισκε καταφύγιο χρησιμοποιώντας - πιθανότατα- πλαστή ταυτότητα. Όταν όμως, το πρωί της Δευτέρας οι αστυνομικοί που τον παρακολουθούσαν τον είδαν να βγαίνει από το ξενοδοχείο και να επιβιβάζεται σε ταξί, έχοντας μαζί τον σάκο με τον οπλισμό, έκριναν ότι πιθανότατα ετοιμάζει νέο «χτύπημα», ενημέρωσαν τους ανωτέρους τους και στήθηκε επιχείρηση για τη σύλληψή του. 

«Θέλαμε να τον αιφνιδιάσουμε και να αποφύγουμε το ενδεχόμενο συμπλοκής, καθώς γνωρίζαμε ότι πρόκειται για ιδιαίτερα επικίνδυνο και αποφασισμένο άτομο», ανέφεραν στο reader.gr πηγές της ΕΛ.ΑΣ. Τέλος, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του στην Ενοπλη ληστεία στο υποκατάστημα της τράπεζας επί της οδού Μητροπόλεως.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA