Μενού
  • Α-
  • Α+

Εικόνες ντοκουμέντο από τη μεζονέτα, όπου δολοφονήθηκε η Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, φέρνει στη δημοσιότητα το MEGA. Οι αστυνομικοί της σήμανσης μόλις μπήκαν στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά είδαν ένα κρεβάτι γεμάτο από τη μαύρη σκόνη. Τα σεντόνια και οι μαξιλαροθήκες έχουν αφαιρεθεί για εξέταση γενετικού υλικού και άλλων αποτυπωμάτων. Η κηλίδα όμως από αίμα της Καρολάιν στο σημείο όπου ήταν το κεφάλι της, εκεί όπου προκλήθηκε ο ασφυκτικός της θάνατος, έχει περάσει στο στρώμα.

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Το μαξιλάρι που έπνιξε την Καρολάιν 

Στις εικόνες αποτυπώνεται το μαξιλάρι με το οποίο ο ίδιος ο πιλότος ομολόγησε ότι έπνιξε την 20χρονη Καρολάιν, την ώρα που κοιμόταν. Πάνω του υπάρχει μια πατημασιά, που το πιθανότερο είναι να έγινε μετά τη δολοφονία και αφού είχε αφαιρεθεί η μαξιλαροθήκη από τους αστυνομικούς. Η Καρολάιν κοιμόταν όταν ο 34χρονος πιλότος την αιφνιδίασε. Σύμφωνα με την ομολογία του στους αστυνομικούς, πήγε από πάνω της και άρχισε να την πιέζει με το βάρος του κορμιού του, ώσπου εκείνη άφησε την τελευταία της πνοή.

Χωρίς αποτυπώματα

Τα σημάδια από το αίμα της μαρτυρούν την ασφυξία που της προκάλεσε ο δολοφόνος της. Μια γυναίκα που κοιμόταν αμέριμνη, που δεν περίμενε ποτέ ο πατέρας του παιδιού της να ανέβει ξημερώματα στην κρεβατοκάμαρά τους και να την σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια. Οι αξιωματικοί της ασφάλειας στην έρευνά τους δεν άφησαν τίποτα στην τύχη. Έντονα είναι τα σημάδια που έχουν αφήσει πίσω τους, προκειμένου να συλλέξουν και το παραμικρό στοιχείο που θα μπορούσε να βρίσκεται πάνω στο στρώμα που έγινε η δολοφονία.

Δεν υπάρχουν δαχτυλικά αποτυπώματα, ούτε γενετικό υλικό τρίτου προσώπου, τίποτα που να υποδεικνύει ότι στον συγκεκριμένο χώρο, αλλά και σε όλο το υπόλοιπο σπίτι μπήκαν οι ληστές που ισχυριζόταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA