Μενού
  • Α-
  • Α+

Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα για το αν η κατηγορούμενη στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι θα παραστεί στο δικαστήριο, με τον δικηγόρο της σύμφωνα με τον Alpha, να κρατά κλειστά τα χαρτιά του αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα. Η δίκη θα συνεχιστεί την Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου, και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότερη είναι η εκ νέου απουσία της κατηγορουμένης, που θέλει να αποφύγει την έκθεσή της στο κοινό. 

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας: «Δεν θέλει να εκτεθεί. Επιβαρύνει ίσως τη θέση της αλλά, γνωρίζει την ποινή της. Σε πεντέμιση χρόνια θα είναι εκτός φυλακής» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ συνέχισε με μία εκτίμηση που πραγματικά σοκάρει: «Εγώ πιστεύω ότι η κατηγορούμενη παίρνει χαρά από την πράξη της».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, η κατηγορούμενη, παρακολούθησε την συνέντευξη της Ιωάννας, η οποία ήταν συγκλονιστική και στην οποία περιέγραφε όλα όσα έζησε μετά την επίθεση με βιτριόλι, ενώ ταυτόχρονα εξέφρασε την επιθυμία της να αντιμετωπίσει πρόσωπο με πρόσωπο την κατηγορούμενη. Ωστόσο αυτό από ότι φαίνεται δεν πρόκειται να επηρεάσει την υπερασπιστική τακτική της κατηγορούμενης, η οποία είναι να μην βρεθεί στον ίδιο χώρο με το θύμα της. «Ενδεχομένως, θα παραβρεθεί στην απολογία της» είπε ο κ. Λύτρας. 

Ο έτερος δικηγόρος της Ιωάννας, Νίκος Αλεξανδρής, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε χαρακτηριστικά για την ψυχολογική κατάσταση της δράστιδας: «Είναι τραγική ειρωνεία να μιλάμε για ψυχολογική κατάσταση της κατηγορούμενης. Αποτελεί ύβρις προς το θύμα».

Αναφορικά με το αν υπάρχουν καινούργια στοιχεία απάντησε: «Θα δείτε αρκετά πράγματα που δεν έχουν γίνει ευρέως γνωστά. Και θα φανεί σε ποια κατάσταση βρίσκεται ακόμα και σήμερα». Τέλος σχετικά με την επερχόμενη μη παρουσία της στο δικαστήριο εξήγησε: «Η απουσία καλύπτει τους ανθρώπους που την βοήθησαν. Καλύπτει διάφορα στοιχεία, όπως από που πήρε το βιτριόλι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA