Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο 6χρονος Φώτης ξύπνησε και μίλησε κανονικά, μετά τον τραυματισμό του την περασμένη Κυριακή σε αγώνα καρτ στην Πάτρα. Το παιδί νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών και μόλις άνοιξε τα μάτια του ζήτησε να φάει ένα παγωτό. 

Διαβάστε ακόμη: Πάτρα - Καρτ: Δάκρυα συγκίνησης από τον μικρό Φώτη - «Χαρούμενος στην αγκαλιά των γονιών του» 

Σύμφωνα με το flamis.gr, για σήμερα Τρίτη έχει προγραμματιστεί επίσκεψη ψυχολόγου στον μικρό Φώτη. Ο πατέρας του 6χρονου Φώτη είναι συγκινημένος και ανακουφισμένος αφού μέσα σε λίγες ημέρες ο γιος του αποσωληνώθηκε με επιτυχία και κάθε ώρα που περνά ανακτά όλο και περισσότερες δυνάμεις. «Όσο μαθαίνουμε καλά πράγματα, κερδίζουμε μάχες. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, το υγειονομικό προσωπικό και τον γιατρό που παρακολουθεί τον Φώτη», είπε ο πατέρας του παιδιού.

Ο πατέρας του μικρού Φώτη περιγράφει πώς έγινε το ατύχημα και τις ώρες αγωνίας που έζησε η οικογένεια έκτοτε. «Βλέπαμε τον αγώνα, θέλαμε να περάσουμε καλά. Ξαφνικά είδαμε ένα καρτ από πάνω μας και από τότε τραβάμε τον Γολγοθά μας. Για να γίνει αυτό το πράγμα, η λογική μου λέει ότι δεν θα είχαν παρθεί τα κατάλληλα μέτρα. Με το που έγινε, νόμιζα ότι το παιδί λιποθύμησε και το πήρα στα χέρια. Δεν είχα καταλάβει, μετά είδα ότι ήταν κάτι πιο σοβαρά και άρχισα να πηγαίνω μηχανικά, να βρω κάπου βοήθεια… Εκείνη την ώρα έγινε συνωστισμός για να δουν τι έγινε ο οδηγός, δυσκολεύτηκα να περάσω», ανέφερε ο πατέρας του Φώτη. 

Στο πλευρό της οικογένειας βρίσκονται και οι διοργανωτές των αγώνων και ο οδηγός του μοιραίου καρτ, οι οποίοι επισκέφθηκαν τον πατέρα του παιδιού στο Νοσοκομείο. «Έχουμε ήδη μιλήσει με τον πατέρα και μόλις ο Φώτης αναρρώσει θα θέλαμε να τον συναντήσουμε» δηλώνει στην «Πολιτεία» εκπρόσωπος των διοργανωτών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA