Μενού
  • Α-
  • Α+

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (29/9), η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα, για να καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του Νικόλαου Θεοδωράκη προκειμένου να μη χρησιμοποιεί το επίθετο της οικογένειας. «Δεν έχουμε συγγένεια, δεν τολμούσε να μου πει ότι ήταν γιος του Μίκη», τόνισε η κόρη του αείμνηστου μουσικοσυνθέτη. 

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη μαζί με τον δικηγόρο της Αλέξανδρο Λυκουρέζο κατέθεσαν αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του Νικόλαου Θεοδωράκη, για να μη χρησιμοποιήσει ξανά το επίθετο «Θεοδωράκης». Η κόρη του μουσικοσυνθέτη υποστηρίζει πως ο Νικόλαος δεν είναι γιος του Μίκη Θεοδωράκη αλλά ραδιοφωνικός παραγωγός και φίλος. 

«Κρατάει χρόνια όλο αυτό, για τον εαυτό του, όχι για εμάς. Περιμένουμε να ξεμπερδεύουμε γιατί μας έχει κουράσει πάρα πολύ. Το 2014 εμφανίστηκε στη ζωή μας σε ηλικία 50 ετών. Αν μετρήσετε την ηλικία του, ο πατέρας μου τότε κρυβόταν στη δικτατορία. Δεν υπάρχει συγγένεια με τον Νίκο. Είχαμε καλές σχέσεις, προσπάθησα να συνεργαστώ μαζί του αλλά δεν τα βρήκαμε γιατί ήταν κάπως απαράδεκτος», είπε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη.  «Δεν τολμούσε να μου πει πως ήταν γιος του Μίκη. Όταν τον είδα να βγαίνει στο Άλσος Νέας Σμύρνης, να βγάζει αφίσες στην Κέρκυρα, να πηγαίνει στην ΚΝΕ και στην πρεσβεία είναι "too much". Αδερφός μου είναι ο Γιώργος Θεοδωράκης, περισσότερο γι αυτόν έρχομαι», τόνισε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA