Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Βασίλης Κικίλιας στέκεται στο πλευρό του ηθοποιού Σπύρου Φωκά, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη καθημερινά καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Ο αγαπημένος ηθοποιός ζει μαζί με την σύζυγό του στο Καλαμάκι Κορινθίας και αρκετός κόσμος έχει κινητοποιηθεί για να τον βοηθήσει προσφέροντάς του φαγητό. Ανάμεσα σε αυτούς που στέκονται δίπλα στον ηθοποιό είναι και ο υπουργός Τουρισμού.

Διαβάστε ακόμη: Σπύρος Φωκάς: «Με αξιοπρέπεια διαχειριζόμαστε τη ζωή μας» - Η απάντηση της συζύγου του για την κατάστασή του

Η έκκληση για τον Σπύρο Φωκά

Η καλή φίλη της οικογένειας, Σοφία Μπαλάση, μέσα από την εφημερίδα «Espresso» κάνει έκκληση προς την Πολιτεία αλλά και προς ιδιώτες να βοηθήσουν τον αγαπημένο ηθοποιό. «Είναι μεγάλη ανάγκη αυτή τη στιγμή ο Σπύρος μαζί με τη σύζυγό του να μείνουν σε κάποιο σπίτι κανονικό για να μπορούν να ζουν αξιοπρεπώς. Επίσης ο Σπύρος χρειάζεται μια γυναίκα να τον φροντίζει, διότι, ενώ η Λίλιαν κάνει ό,τι μπορεί, έχει και αυτή τα δικά της προβλήματα υγείας. Είναι ντροπή να υπάρχει αυτή η αδιαφορία από το ελληνικό κράτος σε έναν από τους σπουδαιότερους Έλληνες ηθοποιούς» αναφέρει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι ο μόνος που ενδιαφέρθηκε ήταν ο Βασίλης Κικίλιας, παρέχοντας στον ηθοποιό φυσιοθεραπεύτρια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA