Μενού
  • Α-
  • Α+

Εχοντας στόχο την μείωση της διασποράς του κορονοϊού, η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων εισηγήθηκε μέτρα σύμφωνα με τα οποία, οι πολίτες θα προσέρχονται σε δημόσιες υπηρεσίες για να εξυπηρετηθούν. Συγκεκριμένα πρόκειται για τρεις προϋποθέσεις που θα πρέπει να τηρούν όλοι όσοι θα έχουν συναλλαγή δια ζώσης με το Δημόσιο.

Ετσι η επιτροπή των λοιμωξιολόγων εισηγείται την είσοδο των πολιτών σε δημόσιες υπηρεσίες:

Η εφαρμογή του συγκεκριμένου μέτρου θα είναι άμεση ενώ δεν αποκλείεται η ισχύς του να ξεκινήσει από την Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου. 

Lockdown στη Θεσσαλονίκη εισηγείται η επιτροπή

Η Θεσσαλονίκη «κοκκινίζει» στον επιδημιολογικό χάρτη κι ως εκ τούτου, οι λοιμωξιολόγοι διατείνονται ότι δεν νοείται να «κοκκινίζει» μια περιφέρεια και να μην επιβάλλονται περιοριστικά μέτρα. Από την άλλη, η κυβέρνηση δεν προτίθεται να «κλειδώσει» την πρωτεύουσα της Μακεδονίας κι ως εκ τούτου, η κατάσταση παραμένει ασαφής...

Η εισήγηση της επιτροπής των ειδικών που συνεδριάζει από το πρωί της Τετάρτης είναι να επιβληθούν μέτρα έτσι ώστε να αναχαιτιστεί η πανδημία του κορονοϊού στη βόρεια Ελλάδα, όπου ασκείται μεγάλη πίεση στο σύστημα Υγείας και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να επιστρέψει η πρωτεύουσα της Μακεδονίας σε συνθήκες περασμένου Νοέμβρη, όπου ήταν κατειλημμένες όλες οι ΜΕΘ των νοσοκομείων της πόλης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA