Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζεται η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, από την δράστρια, για την οποία παρότι κανείς δεν περιμένει να τη δει στο δικαστήριο, υπήρξε μια έντονη φημολογία... πέριξ του Εφετείου Αθηνών ότι μπορεί και να έδινε το «παρών», σήμερα, κατά τη δεύτερη μέρα της εκδίκασης της υπόθεσης κάτι που επιβεβαιώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 9:00!

Αυτή τη φορά, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, έφτασε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Εφετείο Αθηνών κι αποφεύχθηκαν οι εικόνες της «περικύκλωσης» που είχαν παρατηρηθεί κατά την έναρξη της δικής. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έμοιαζε να είναι πιο «μουδιασμένη» σήμερα κατά την άφιξή της στις 9:00 το πρωί της Πέμπτης (30/9), κι αυτό είναι απολύτως κατανοητό, καθώς σήμερα καλείται να ανακαλέσει τις μνήμες της και τις αισθήσεις της από την αποφράδα μέρα που η δράστρια της κατέστρεψε τη ζωή μια για πάντα...

Σκοπός των συνηγόρων της είναι να καταδειχθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η 36χρονη κατηγορούμενη της επίθεσης εναντίον της, Εφη Κακαράντζουλα, προμηθεύτηκε το βιτριόλι, αλλά και αν άλλα, τρίτα, πρόσωπα τη βοήθησαν μέχρι να φτάσει στα χέρια της το καυστικό υγρό.

Νέος μάρτυρας για την υπόθεση

Ένα πρόσωπο κλειδί, εκείνο που αντάλλασσε μηνύματα με την 36χρονη Εφη όπου του ζητούσε να παρακολουθήσει το σπίτι της Ιωάννας και τον ρωτούσε για το πώς μπορεί να προμηθευτεί «κάτι» που η ίδια δεν μπορούσε να πάρει, είναι πολύ να κληθεί στο ακροατήριο.

«Ελα ρε … Εφη εδώ! Θέλω να βρεθούμε νωρίτερα, καθότι θέλω να μου βρεις κάτι που δεν μπορώ να πάω εγώ να το πάρω», έγραφε η Εφη Κακαράντζουλα σε ένα από τα μηνύματά της προς τον συγκεκριμένο άνδρα, ενώ σε άλλο μήνυμά της, με αποδέκτη και πάλι τον ίδιο, ανέφερε: «Καλημέρα … τι κάνεις; Να σε ρωτήσω, παίζει να βρήκες αυτόν που μου έλεγες;». Να σημειωθεί ότι τα μηνύματα από την κατηγορούμενη στον συγκεκριμένο άνδρα είχαν σταλεί αρκετό καιρό πριν από την επίθεση, ενώ την ημέρα που η 36χρονη τέλεσε το έγκλημα φέρεται να τον κάλεσε 14 φορές.

Σύμφωνα, ωστόσο, με πληροφορίες, ο άνδρας αυτός έπειτα από ένα σημείο σταμάτησε να απαντά στην 36χρονη και να έχει επικοινωνία μαζί της. Ουδείς φυσικά μπορεί να γνωρίζει με απόλυτη ασφάλεια αν αυτό που έψαχνε να βρει η κατηγορούμενη ήταν θειικό οξύ και ο μόνος τρόπος για να απαντηθεί το ερώτημα αυτό είναι ο συγκεκριμένος άνδρας να καταθέσει στο δικαστήριο, αλλά και η ίδια η 36χρονη, εφόσον προσέλθει στη δίκη, να μιλήσει για τον λόγο που έστελνε αυτά τα μηνύματα και τι ακριβώς αναζητούσε.

Η 36χρονη φαίνεται να πίστευε πως η Ιωάννα σχετιζόταν με έναν άντρα με τον οποίο επεδίωκε να σχετιστεί σοβαρά η ίδια. Ο άντρας, 40 ετών, θα καταθέσει στο δικαστήριο, όπως κατέθεσε και στο προηγούμενο στάδιο της ποινικής υπόθεσης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA