Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη δική της εκδοχή στο θέμα του συσχετισμού της με τον 40χρονο άνδρα για τον οποίο η Εφη Κακαράντζουλα της επιτέθηκε με βιτριόλι, έδωσε στο δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι τον γνώριζε. Χαρακτηριστικά, όταν ο πρόεδρος του δικαστηρίου τη ρώτησε: «Είχατε ένα κοινό γνωστό, ανδρικού φύλου, για ποιον πρόκειται;», η 36χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου απάντησε στη διάρκεια της δίκης: «Τον Νοέμβριο του 2018 δέχτηκα αίτημα φιλίας από άγνωστο άνδρα, είχαμε κοινή φίλη την κατηγορούμενη και έκανα αποδεκτό το αίτημα, είναι ο Ν.Ο. Στη συνέχεια δέχτηκα μήνυμα από την κατηγορούμενη για αυτό το θέμα, μου ζήτησε να τον διαγράψω γιατί σχετίζεται με εκείνον, δεν ρώτησα λεπτομέρειες, της είπα ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα από τη στιγμή που μου το ζητάς εσύ που είσαι γνωστή μου και τον διέγραψα» είπε αρχικά το θύμα και συνέχισε: 

«Μου ζήτησε να της στείλω το κινητό μου και να με καλέσει. Το έκανα, με πήρε, ήταν πολύ αναστατωμένη, έκλαιγε, της είπα να μην ανησυχεί, να μείνει ήσυχη μαζί μου, προσπάθησα να τη συμβουλεύσω ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δείχνει την εντύπωση ότι στέλνει σε διάφορες κοπέλες μηνύματα, προσπάθησα να την καθησυχάσω και να την ηρεμήσω. Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν τον έχω δει ποτέ, δεν τον ξέρω, δεν ξέρω αν είναι στη δικαστική αίθουσα, προσπάθησα να τη βοηθήσω σε βαθμό που μπορούσα και δεν έβλαψα κανέναν από τους δύο. Επικοινώνησαν και οι δύο με εμένα και εγώ προσπαθούσα ευγενικά να το διαχειριστώ».

Λύτρας: «Να κληθούν μάρτυρες για διερεύνηση συνεργού»

Στο μεταξύ, ο δικηγόρος του θύματος, Απόστολος Λύτρας, που και στο παρελθόν ανέφερε πως η αστυνομία έψαχνε το κινητό τηλέφωνο και τον υπολογιστή της κατηγορούμενης για να αποκαλυφθεί εάν υπάρχει συνέργεια τρίτου προσώπου στο φρικτό αυτό έγκλημα, μιλώντας στις κάμερες, εστίασε στο επίμαχο σημείο της υπόθεσης: «Θα ζητήσουμε από το δικαστήριο να καλέσει συγκεκριμένα πρόσωπα με τα οποία είχε συνομιλίες. Δεν μπορούμε να το προτείνουμε. Θα το κάνουμε όταν τελειώσουν οι μάρτυρες του κατηγορητηρίου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο εκ των δικηγόρων της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας.

Μητέρα Ιωάννας στην Κακαράντζουλα: «Σκάσε σκύλα...»

Η ένταση που προκλήθηκε στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι, ήταν έκδηλη και κορυφώθηκε όταν συγγενείς της Ιωάννας Παλιοσπύρου επιτέθηκαν λεκτικά στην Εφη Κακαράντζουλα - «Σκάσε μωρή, που θα μιλήσεις κιόλας. Φίδι, ε φίδι - Απόβρασμα της κοινωνίας, μας κατέστρεψες» της φώναζαν, ενώ οι φρουροί αναγκάστηκαν να βγάλουν εκτός αίθουσας τον αδερφό του θύματος για να ηρεμήσει».

Οι διάλογοι:

  • Πολιτική αγωγή προς Ιωάννα: Σήμερα η κατηγορούμενη σας είπε κάτι;
  • Ιωάννα: Όχι. Με κοίταξε στα μάτια όπως εκείνη την ημέρα…

    (Κάτι σχολίασε η κατηγορούμενη χαμηλόφωνα)

  • Αδελφός Ιωάννας: Σκάσε μωρή, που θα μιλήσεις κιόλας! Φίδι ε φίδι μιλάς. Γ... το ...!
  • Μητέρα Ιωάννας: Σκύλα, απόβρασμα της κοινωνίας! Μας διέλυσες!

Με τη συνοδεία αστυνομικών ο αδελφός της Ιωάννας βγήκε για λίγο από τη δικαστική αίθουσα για να ηρεμήσει, ενώ η μητέρα της κάθισε στη θέση της. Η δίκη συνεχίζεται με την κατάθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA