Μενού
  • Α-
  • Α+

Την έντονη διαμαρτυρία του δικηγόρου της Ιωάννας Παλιοσπύρου προκάλεσε το γεγονός ότι η κατηγορούμενη για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, Εφη Κακαράντζουλα, δεν κλήθηκε από το δικαστήριο να διευκρινίσει τι εννοεί λέγοντας πως «η εντολέας του γνωρίζει γιατί της επιτέθηκα». Λίγο πριν διακόψει το δικαστήριο για μισή ώρα, ο συνήγορος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Απόστολος Λύτρας, ζήτησε το λόγο απευθύνθηκε προς την έδρα λέγοντας: 

«Πληροφορήθηκα ότι η κατηγορούμενη ζήτησε το λόγο για να απευθυνθεί στο δικαστήριο σας και είπε προς το θύμα ότι γνωρίζεις το λόγο της επίθεσης. Πώς είναι δυνατόν να έχει καταστρέψει μια ανθρώπινη ζωή και να λέει τέτοια πράγματα και να μην την επαναφέρετε στη θέση της. Και να μην τη ρωτήσετε τι εννοεί!». Η κατηγορούμενη αντέδρασε άμεσα λέγοντας: «Σας παρακαλώ πολύ».

Μετά το τέλος της κατάθεσης της Ιωάννας Παλιοσπύρου, ο συνήγορος της κατηγορούμενης ζήτησε να κάνει δήλωση, αλλά ο αδελφός του θύματος αντέδρασε.

Κατηγορούμενη: Θα ήθελα να απευθυνθώ προς το θύμα…

Αδελφός θύματος: Μην ξανακοιτάξεις από εδώ!

Κατηγορούμενη: Ξέρω ότι αυτό που έχει γίνει δεν είναι αποδεκτό, αλλά εσύ Ιωάννα γνωρίζεις γιατί έχει γίνει όλο αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να της αφαιρέσω τη ζωή.

Από την πλευρά του ο κ. Λύτρας περιέγραψε την κατηγορούμενη σαν μια ψυχρή γυναίκα που «το μόνο της μέλημα της ήταν να είναι το μαλλί της στην εντέλεια και μακιγιαρισμένη».

Συγκεκριμένα ο δικηγόρος αναφερόμενος στην 36χρονη είπε ότι «από το περιβάλλον της κατηγορουμένης κανείς δεν την πλησίασε (την Ιωάννα) για μια τυπική συγγνώμη ούτε την πήρε ένα τηλέφωνο να δει την υγεία της» και πρόσθεσε ότι «η κατηγορούμενη ήρθε στο δικαστήριο αλλά ήταν μια ψυχρή γυναίκα η οποία προφανώς το μόνο μέλημα της ήταν να είναι το μαλλί της στην εντέλεια και μακιγιαρισμένη. Μου έκανε -και όχι μόνο σε εμένα αλλά σε όλους- τρομερή εντύπωση. Δεν μπόρεσε καν να κοιτάξει την Ιωάννα στα μάτια, κοιτούσε στην άλλη πλευρά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA