Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα σοκαριστικό τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 4:00 τα ξημερώματα στον Κηφισό, όταν αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Πειραιά πέρασε στο αντίθετο ρεύμα στο ύψος της Πέτρου Ράλλη. Ο απολογισμός του τροχαίου είναι δύο τραυματίες. Οπως φαίνεται από τα πρώτα στοιχεία που έχει συλλέξει το ανακριτικό της Τροχαίας, ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα όταν, για άγνωστο λόγο, έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο διαχωριστικό, να το περάσει από πάνω (!) και να βρεθεί στο αντίθετο ρεύμα, στην άνοδο της Εθνικής!

Οι δυο επιβάτες του αυτοκινήτου τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αλλά η κατάσταση της υγείας τους δεν είναι γνωστή. Από θαύμα την ώρα που το αυτοκίνητο απογειώθηκε κυριολεκτικά από το ρεύμα καθόδου στο ρεύμα ανόδου, δεν κινούνταν άλλο όχημα στην άνοδο του Κηφισού. Εξαιτίας του τροχαίου και για να καθαριστεί ο δρόμος έχει κλείσει το ρεύμα της ανόδου του Κηφισού από τον Πειραιά έως την Πέτρου Ράλλη, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ήδη μποτιλιάρισμα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA