Μενού
  • Α-
  • Α+

Απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην Πάτρα, με μία 13χρονη να προσεγγίζει έναν ηλικιωμένο με σκοπό να τον ληστέψει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πελοπόννησος», ένας 92χρονος έβγαινε από την πολυκατοικία όπου διαμένει, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά του η ανήλικη.

Η φερόμενη ως δράστιδα, τον πλησίασε και του πρότεινε να συνευρεθούν ερωτικά έναντι αμοιβής. Ο 92χρονος την απέφυγε, ωστόσο, εκείνη δεν σταμάτησε. Ο άνδρας έπειτα προσπάθησε να απομακρυνθεί, αλλά η ανήλικη τον σταμάτησε και ασκώντας του σωματική βία, κατάφερε και έβαλε το χέρι της στην τσέπη του παντελονιού του και άρπαξε το πορτοφόλι του, που περιείχε 30 ευρώ και προσωπικά έγγραφα.

Έπειτα τράπηκε σε φυγή, αφήνοντας το θύμα τραυματισμένο στα χέρια. Αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος ήταν η κόρη του ηλικιωμένου, που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο μπαλκόνι του διαμερίσματός της και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Έπειτα, έτρεξε να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι Αρχές και μετά από αναζητήσεις εντόπισαν την ανήλικη, η οποία συνελήφθη και εν συνεχεία αναγνωρίστηκε από το θύμα. Στην κατοχή της βρέθηκε το πορτοφόλι με τα χρήματα του 92χρονου, ενώ σε βάρος της 13χρονης, σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και παραπέμφθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA