Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο 39χρονος ύποπτος για τη δολοφονία και το τσιμέντωμα της Μόνικα Γκιούς μεταφέρθηκε από την Καλαμάτα στην Κυπαρισσία και το πρωί της Παρασκευής 1 Οκτωβρίου, πέρασε το κατώφλι των δικαστηρίων όπου και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr το πρωί της Παρασκευής 1 Οκτωβρίου ο 39χρονος μεταφέρθηκε από την Καλαμάτα στην Κυπαρισσία και στις 10 πέρασε το κατώφλι των δικαστηρίων φρουρούμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη. Έπειτα από αρκετή ώρα το αίτημά του για προθεσμία έγινε δεκτό και έτσι στις 11 το πρωί της Δευτέρας αναμένεται να βρεθεί ξανά στα δικαστήρια Κυπαρισσίας για να απολογηθεί στις τοπικές εισαγγελικές Αρχές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ύποπτος θα κρατηθεί στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας στην Καλαμάτα. Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος εκδόθηκε από την Ολλανδία και από αργά το βράδυ της Πέμπτης (30/9) μεταφέρθηκε στη Μεσσηνία. Σήμερα το πρωί, λόγω του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης, παρουσιάστηκε για διαδικαστικούς λόγους στην Εισαγγελία Εφετών Καλαμάτας και αμέσως μετά μεταφέρθηκε από τους αστυνομικούς στην Κυπαρισσία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA