Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στο ΕΠΑΛ Κερατσινίου, όταν μία μαθήτρια κουρεύτηκε (!) χωρίς τη θέλησή της από μία συμμαθήτριά της. Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου, καθώς υπήρξε συμπλοκή και χρειάστει να επέμβει η Αστυνομία. Την καταγγελία έκανε η μητέρα της ανήλικης στην εκπομπή του Alpha «T-Live», η οποία ανέφερε οργισμένη: «Το παιδί είχε προβλήματα. Της έστελναν απειλητικά μηνύματα που της έλεγαν ότι πρέπει να έχει μαχαίρι μαζί της, γιατί “θα σε σκοτώσουμε στο ξύλο’’. Την επόμενη μέρα, μία κοπέλα πήρε ψαλίδι και της έκοψε τα μαλλιά» δήλωσε η μητέρα της 15χρονης. 

Διαβάστε ακόμη: Το μοντέλο του Θέμου εξομολογείται: «Με έδερνε με μπουνιές και κλωτσιές ο πρώην μου»

Μάλιστα, τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια της κοπέλας που κουρεύτηκε πήγαν στο σχολείο, με τους μαθητές να καταγγέλλουν πως ο αδερφός της κοπέλας απείλησε όσους την ενοχλούσαν.  Στο σημείο μετέβη η αστυνομία προκειμένου να μην υπάρξει περισσότερη ένταση. Οι καθηγητές φαίνεται πως προσπάθησαν να σταματήσουν τον αδερφό της κοπέλας που ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Τα παιδιά που ενεπλάκησαν στο περιστατικό οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Δραπετσώνας. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA