Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κοζάνη έχει χτυπηθεί από τον κορονοϊό όμως οι πολίτες εξακολουθούν να μην κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Ένας ιερέας στην Κοζάνη που κόλλησε κορονοϊό προσπαθεί να τους αλλάξει γνώμη και προειδοποιεί πως το εμβόλιο είναι σωτηρία. Μιλώντας στο Live News και με δάκρυα στα μάτια θυμάται: «Ακόμη και οι γιατροί που με εξέταζαν, έλεγαν ότι έγινε θαύμα. Ο παπανικόλας χτυπήθηκε από τον κορονοϊό, σκληρά, όμως σώθηκε και ευγνωμονεί. «Ευχαριστώ τους γιατρούς που έζησα. Δεν θέλω να πάθει κανένας κακό. Γιατί αν το πάθει, θα καταλάβει ότι το εμβόλιο είναι σωτηρία. Ο κορονοϊός είναι ένας ύπουλος ιός, ο οποίος χτυπά όπου βρει κάτι αδύναμο».

Από τον Νοέμβριο για 2 μήνες ο παπανικόλας μπήκε σε ΜΕΘ, 3 μήνες σε απλή κλίνη. «Ημουν διασωληνωμένος. Είχα πρόβλημα», λέει. Ο ιερέας αποστεώθηκε, ο κορονοϊός και η κατάκλιση τον άφησαν μισό και όταν η μεγάλη νίκη ήρθε, άρχισε ο Γολγοθάς της αποκατάστασης σε εξειδικευμένο κέντρο. «Θα είμαι εντάξει σιγά σιγά. Αυτή η ασθένεια μου έδωσε να καταλάβω ότι η ζωή δεν είναι τίποτα». Τώρα, με τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά του κορονοϊού ολοκληρωμένες, αφήνει πίσω αυτές τις εικόνες και κοιτά και πάλι το μέλλον κατάματα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA