Μενού
  • Α-
  • Α+

Η 29χρονη πρώην παίκτρια του Power of Love αναμένει την απόφαση των δικαστικών Αρχών για την αίτηση αποφυλάκισης που έχει καταθέσει, ενώ ο 32χρονος σύντροφός της δηλώνει μετανιωμένος. Την ίδια ώρα, το Mega φέρνει στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από το σπίτι του 32χρονου πρώην ποδοσφαιριστή που κατηγορείται για την κατοχή και διακίνηση 8 κιλών κοκαΐνης.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, οι οποίες είναι αμέσως μετά την έρευνα της Αστυνομίας στο σπίτι που ζούσε ο 32χρονος στο Παγκράτι, οι αστυνομικοί έχουν κάνει φύλλο και φτερό όλους τους χώρους. Από την κουζίνα, μέχρι το υπνοδωμάτιο, το σαλόνι και το μπάνιο. Αξίζει να σημειωθεί πως οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών δεν εντόπισαν ναρκωτικές ουσίες μέσα στο σπίτι των 50 τετραγωνικών.

«Δεν είχε την κυριότητα αυτών των κιλών, τα οποία έχουν ασφαλώς μεγάλη αξία και νομίζω ότι το φτωχικό του σπίτι και η οικονομική του κατάσταση αποτελούν αντικειμενική και αδιαμφισβήτητη απόδειξη ως προς αυτόν τον ισχυρισμό μας» τόνισε από την πλευρά του ο δικηγόρος του 32χρονου κατηγορούμενου Σταύρος Γεωργόπουλος. Ο 32χρονος πρώην ποδοσφαιριστής εμφανίζεται συντετριμμένος στο κελί του και δηλώνει μετανιωμένος. «Έχει μετανιώσει, αλλά θέλει να αντιμετωπιστεί από την ελληνική δικαιοσύνη ως ένας απλός μεταφορέας» πρόσθεσε ο συνήγορός του.

Δύσκολες ώρες για το μοντέλο

Λίγο πριν ανέβουν στα σκαλιά της εκκλησίας, το γνωστο μοντέλο και πρώην παίκτρια του ριάλιτι Power of Love με τον 32χρονο σύντροφό της, της ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών από κοινού με τον άνθρωπο που ερωτεύτηκε και ετοιμαζόταν να παντρευτεί σε ένα μήνα.

Σύμφωνα με το Mega, η 29χρονη περνά δύσκολες ώρες στο κελί όπου κρατείται, ενώ εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι δεν είχε ιδέα για τα ναρκωτικά, τόσο για αυτά που βρέθηκαν σε βαλίτσα, όσο και για εκείνα που φέρεται να έριξε στη λεκάνη του σπιτιού της όταν μπήκε η Αστυνομία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA