Μενού
  • Α-
  • Α+

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται βίντεο στο οποίο φαίνονται οι τελευταίες κινήσεις του 40χρονου δράστη της γυναικοκτονίας που σημειώθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου στη Ρόδο. Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση βρίσκονται στο τελικό στάδιο της έρευνας. Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη Δώρα, εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, άφησε την τελευταία της πνοή από το χέρι του πρώην συντρόφου της, ο οποίος την πυροβόλησε στη μέση της οδού Μόσχας 23 πριν από δύο εβδομάδες με καραμπίνα επειδή τον χώρισε και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Διαβάστε ακόμη: Αντίδραση από την οικογένεια της Δώρας στη «συγγνώμη» των γονιών του 40χρονου

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr η Αστυνομία έχει βρει βιντεοληπτικό υλικό από κάμερα έξω από την οικία του 40χρονου δολοφόνου. Τα πλάνα έχουν καταγράψει τον δράστη στις 14:57 να σταθμεύει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο και να κατεβαίνει κρατώντας έναν υπολογιστή παλάμης.

Στις 14:58 ώρα βγαίνει από την οικία μπαίνει ξανά στο αυτοκίνητο από την πόρτα του οδηγού και αναλαμβάνει την καραμπίνα από την πλευρά του συνοδηγού. Λίγα δευτερόλεπτα μετά βγαίνει ξανά και ανοίγει την πόρτα του συνοδηγού και αναλαμβάνει κάποιο αντικείμενο. Στις 15:21 φτάνουν έξω από το σπίτι συγγενείς. Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα ο δράστης έστησε καρτέρι στο θύμα του και στις 15.02 την δολοφόνησε. Η άτυχη κοπέλα προσπαθούσε να μπει στο αυτοκίνητό της όταν ο 40χρονος την πλησίασε από την πλευρά του συνοδηγού και την πυροβόλησε. Αμέσως μετά ο δράστης διέφυγε με το ενοικιαζόμενο όχημα.

Στις 15.30 οι αστυνομικοί πήγαν στο διαμέρισμα του δράστη, όπου βρήκαν τον αυτόχειρα νεκρό πάνω στο κρεβάτι του, με την κυνηγετική καραμπίνα που είχε χρησιμοποιήσει για τον φόνο ανάμεσα στα πόδια του. Τον δράστη είχαν εντοπίσει νεκρό η μητέρα και η αδερφή του καθώς ο ίδιος δεν απαντούσε στην οικεία του.

Το παρελθόν του δράστη

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της Ρόδου, ο 40χρονος δολοφόνος και αυτόχειρας φέρεται να είχε κάνει κόλαση και τη ζωή της πρώην συζύγου του. Και εκείνη είχε προσφύγει στα αστικά και στα ποινικά δικαστήρια, ζητώντας έκδοση διαζυγίου, αλλά και να του απαγορευτεί να πλησιάζει τον τόπο κατοικίας και εργασίας της σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων.

Οπως κατήγγειλε η πρώην σύζυγός του, με τον οποίο είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο το 2011, ο άνδρας της ήταν ιδιαίτερα οξύθυμος και προσβλητικός, ενώ είχε φτάσει στο σημείο να τη χτυπήσει. Εκτός αυτών, αίσθηση προκαλεί η καταγγελία της ότι τη σημάδεψε με όπλο και ουσιαστικά την απήγαγε, βάζοντάς την να οδηγήσει το αυτοκίνητο, ενώ εκείνος καθόταν στο πίσω κάθισμα. Την υποχρέωσε να κοιμηθούν σε ξενοδοχείο, ενώ, όταν την άφησε ελεύθερη και εκείνη κατέθεσε μήνυση εις βάρος του, επιχείρησε να παραβιάσει το σπίτι της οικογένειάς τηςαλλά εκδιώχθηκε από υπάλληλο σεκιούριτι!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA