Μενού
  • Α-
  • Α+

«Μεταχειριζόμενος ακόμα και ανήλικο τέκνο του, το οποίο τοποθέτησε πάνω στο άψυχο σώμα της μητέρας του, μέχρι την άφιξη της Αστυνομίας, ως μέρος της σκηνοθεσίας τόπου θανατηφόρας ληστείας, κατέστησε κι αυτό, ωσαύτως, θύμα εγκλήματος ενδοοικογενειακής βίας». Με αυτή τη φράση, η εισαγγελέας στη γραπτή αίτησή της προς το δικαστήριο που θα εξετάσει την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου το θέμα της επιμέλειας του παιδιού της αδικοχαμένης Καρολάιν, αναδεικνύει τις πραγματικές διαστάσεις του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά.

Στην γραπτή αίτησή της, την οποία δημοσιεύει η εφημερίδα Real News, χαρακτηρίζει τον πιλότο ως άνθρωπο ανάλγητο, ψύχραιμο και απαθή. «Ο ήδη κατηγορούμενος Αναγνωστόπουλος Χαράλαμπος, πατέρας της ανήλικης, δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί στα καθήκοντά που του επιβάλλει το λειτούργημά του ως γονέα…» σημειώνεται στην εισαγγελική πρόταση προς το δικαστήριο.

«Η συγκρότηση του χαρακτήρα του, η οποία υποδηλώνει άτομο παντελώς στερούμενο ηθικών αναστολών και η προαναφερθείσα εγκληματική συμπεριφορά του, δύναται, οπωσδήποτε, να επηρεάσουν την ψυχική και ηθική διάπλαση του τέκνου του» αναφέρεται σε άλλο σημείο. Η απόφαση του δικαστηρίου της 7ης Οκτωβρίου θεωρείται τυπική διαδικασία. Ήδη οι γονείς του κατηγορούμενου, έχουν γνωστοποιήσει πως δε θα διεκδικήσουν την επιμέλεια του παιδιού, το οποίο ζει με τους γονείς της Καρολάιν στην Αλόννησο.

Στην Κίνα για τα στοιχεία της κάμερας - Ετσι θα λυθεί ο γρίφος με την κάρτα μνήμης

Εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά έρχονται και σχετίζονται με την κάρτα μνήμης που είχε αφαιρεθεί από την κάμερα που είχε τοποθετηθεί στο σαλόνι της μεζονέτας. Σύμφωνα με τον Alpha, οι ειδικοί δεν κατάφεραν να καταλήξουν στο πότε ακριβώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από την κάμερα, αν δηλαδή αυτό έγινε πριν ή μετά τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Όπως ανέφερε το ίδιο ρεπορτάζ, ο γρίφος για τον χρόνο αφαίρεσης της κάρτας θα δοθεί στην Κίνα, καθώς τα εγκληματολογικά εργαστήρια αδυνατούν να απαντήσουν στον ανακριτή για την ακριβή ώρα.

Έτσι, ζητήθηκε άδεια και αποφασίστηκε τα στοιχεία να πάνε στην Κίνα, όπου βρίσκεται η μητρική εταιρεία που κατασκεύασε την κάμερα, προκειμένου να δοθούν οι απαντήσεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA