Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε σήμερα Κυριακή (3/10) στην πόλη της Λαμίας, με 34χρονο άνδρα να χάνει τον έλεγχο της μηχανής του με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» πάνω σε κολόνα. Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για τη ζωή του καθώς νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το lamiareport.gr, το σοβαρό τροχαίο με εκτροπή δικύκλου στο ύψος της Βιομηχανίας Γάλακτος Λαμίας, σημειώθηκε γύρω στις 16:45 το απόγευμα. Ο 34χρονος δικυκλιστής, έχοντας κατεύθυνση από το Σταυρό προς Λαμία, στο ύψος της Βιομηχανίας, επιχείρησε να μπει δεξιά στον κόμβο για τον παράδρομο, αλλά άγνωστο πως, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολόνα.

Δυστυχώς ο άτυχος νέος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο κεφάλι και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου και διασωληνώθηκε και εισήχθη στη ΜΕΘ. Τη διερεύνηση των αιτιών που οδήγησε στον σοβαρό τραυματισμό του 34χρονου, διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA