Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο ψυχιατρείο οδηγείται ο 58χρονος αγρότης που «σκαρφάλωσε» με το αγροτικό του αυτοκίνητο στο Σύνταγμα λίγα μέτρα από το μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη, καθώς ο εισαγγελέας διέταξε τη διεξαγωγή ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Μετά την εξέλιξη αυτή πλέον κινείται η διαδικασία για τον ακούσιο ή τον εκούσιο εγκλεισμό του 58χρονου «εισβολέα» σε ψυχιατρική κλινική.

Φέρεται να έχει υπάρξει επικοινωνία των Αρχών με τους συγγενείς του 58χρονου που γνώριζαν τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε καθώς κατά τις ίδιες πηγές ο αγρότης λάμβανε φαρμακευτική αγωγή την οποία είχε διακόψει με δική του απόφαση. Ο συναγερμός στην ΕΛΑΣ σήμανε λίγο μετά τις 10 το πρωί όταν ο οδηγός του αγροτικού στάθμευσε το όχημά του μπροστά από το Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη και άρχισε να φωνάζει «θα σας ανατινάξω».

Κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, που έσπευσε στο σημείο για να διενεργήσει έλεγχο για τυχόν εκρηκτικά, εντόπισε πάνω στο αγροτικό αυτοκίνητο μία φιάλη υγραερίου (1/4 γεμάτη), 2 μπιτόνια με βενζίνη τα οποία ναι μεν ήταν άδεια αλλά μύριζαν το εύφλεκτο υλικό, ένα μπιτόνι νερό.

Σημειώνεται, ότι πάνω στο όχημα ο αγρότης με καταγωγή από τη Μεσσηνία είχε γράψει, μεταξύ άλλων, διάφορες λέξεις όπως «ιστοριογράφος», «λαϊκό δικαστήριο» και «ιαματικές πηγές». Μαζί του είχε και ένα αεροβόλο πιστόλι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA