Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα ασυνήθιστο τροχαίο ατύχημα συνέβη σήμερα, Δευτέρα (4/10) το απόγευμα κοντά στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, όταν ένα αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του, μπήκε σε ποδηλατόδρομο και χτύπησε πάνω σε ένα παγκάκι, όπου καθόταν μία ανυποψίαστη γυναίκα, η οποία εκτινάχθηκε κυριολεκτικά μέσα στη θάλασσα από ύψος περίπου 5 μέτρων! Το Ι.Χ. κινούνταν στο ύψος του Δημοτικού Σταδίου με πορεία προς το κέντρο, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και σταμάτησε στα προστατευτικά κάγκελα λίγο πριν βρεθεί στη θάλασσα.

Πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο είδαν την άτυχη κοπέλα να πέφτει στο νερό μετά το χτύπημα του αυτοκινήτου, κάλεσαν άμεσα στο ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική υπηρεσία, που ανέλαβαν και την ανάσυρσή της. Ευτυχώς η κοπέλα ήταν καλά στην υγεία της, έχοντας ελαφρύ τραυματισμό στο πόδι και στο πρόσωπο. Η οδηγός του αυτοκινήτου παρέμεινε στο σημείο σοκαρισμένη από το ατύχημα, ενώ είχε μαζί της και τα δύο παιδιά της.

 

https://www.youtube.com/watch?v=FcpaMB1gHKI
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA