Μενού
  • Α-
  • Α+

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μετά από απολογία 4 ωρών, αφέθηκε ο τραγουδιστής που είχε συλληφθεί για παραγγελία κοκαΐνης στη Νίκαια. Ο ίδιος δήλωσε πως ήταν λάθος της στιγμής και πως επρόκειτο για προσωπική χρήση και όχι διακίνηση. Πλέον, θα έχει την υποχρέωση να εμφανίζεται μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, ενώ του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα.

Διαβάστε ακόμη: Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής στη Νίκαια - Βρέθηκε κοκαΐνη στο αυτοκίνητό του

«Δεν αρνούμαι να το παραδεχτώ, δεν έχω κάνει κακό σε κανέναν, δεν θα έκανα σε κανέναν. Ήταν αποκλειστικά για προσωπική χρήση», είπε ο τραγουδιστής στον ALPHA. Σε ό,τι αφορά τους άλλους 2 συλληφθέντες για την υπόθεση, ο ένας αφέθηκε ελεύθερος και για τον δεύτερο υπάρχει διχογνωμία ανακριτή και εισαγγελέα.  

Ο εν λόγω τραγουδιστής έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι τραγουδιού «The Voice» όπου και έφτασε μέχρι τον τελικό του διαγωνισμού, ενώ γενικότερα πρόκειται για ένα αρκετά ανερχόμενο όνομα στον χώρο του τραγουδιού και της ελληνικής showbiz.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA