Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη σύλληψη δύο ανδρών προχώρησε η Ασφάλεια Ηρακλείου, όταν οι σύντροφοί τους προχώρησαν σε καταγγελίες κακοποίησης. Με τις υποθέσεις γυναικοκτονιών να συγκλονίζουν η μία μετά την άλλη, η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες και οι δύο περιπτώσεις θα πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης. Σύμφωνα με το Cretalive.gr, η πρώτη καταγγελία έγινε από 45χρονη γυναίκα, που κατήγγειλε τον 50χρονο σύντροφό της για ξυλοδαρμό, αλλά και βιασμό. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι το ζευγάρι των Ελλήνων, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία, με αφορμή την επεισοδιακή σχέση τους.

Τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσει και ο 24χρονος Βέλγος, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία πως ξυλοκόπησε την 20χρονη φίλη του, μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το νεαρό ζευγάρι βρίσκεται στην Κρήτη για διακοπές και διαμένει σε πολυτελές ξενοδοχείο στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA