Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε σοβαρή κατάσταση, αλλά εκτός κινδύνου, νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ένα 14χρονο κορίτσι από τη Δράμα που «χτυπήθηκε» από τον κορονοϊό, την ώρα που οι γονείς της αρνούνταν τη διασωλήνωση του παιδιού τους και χρειάστηκε η ενημέρωση της οικογενειακής γιατρού και η εισαγγελική παρέμβαση. Το παιδί εμφάνισε έντονα συμπτώματα από το περασμένο Σάββατο (2/10) και όσο οι ημέρες περνούσαν η κατάσταση χειροτέρευε με αποτέλεσμα να πάθει πνευμονική εμβολή και σήμερα να νοσηλεύεται, ευτυχώς εκτός κινδύνου.

Όπως λένε οι γιατροί, η άτυχη νεαρή κοπέλα χρειάζεται ολοένα και λιγότερο οξυγόνο για να αναπνεύσει από μόνη της, ωστόσο, αρνητική εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι οι γονείς κρατούσαν το παιδί στο σπίτι και μόνο όταν ενεργοποιήθηκε η υγειονομικός που εισηγήθηκε την άμεση μεταφορά του κοριτσιού στο νοσοκομείο, παρενέβη Εισαγγελέας. 

 

Μάλιστα, όπως είπε στο MEGA, η Όλγα Βασιλείου, γραμματέας Ιατρικού Συλλόγου Δράμας, η γιατρός απευθύνθηκε στον ιατρικό σύλλογο της πόλης και στη συνέχεια στις αρμόδιες Αρχές, προκειμένου να μεριμνήσουν για την 14χρονη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA