Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τα επικοινωνιακά κρεσέντο των χρυσαυγιτών που λαμβάνουν χώρα μέσα από τις φυλακές τις τελευταίες ημέρες πρόκειται να ενημερώσει σύντομα τις δικαστικές Αρχές η ηγεσία της Κατεχάκη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN. Πιο συγκεκριμένα, στόχος είναι να εξακριβωθεί αν υπάρχει κάποιο ποινικό αδίκημα και να προχωρήσει η σύνταξη της δικογραφίας. Στην πραγματικότητα δεν γίνεται να απαγορευτεί να στέλνουν μηνύματα εντός της φυλακής, ωστόσο αυτό που πρέπει να ελεγχθεί είναι το αντικείμενο των συνομιλιών και αν αυτά υποκινούν τυχόν πράξεις.

Οι έρευνες εστιάζουν σε σελίδες ακροδεξιών στο διαδίκτυο

Την ίδια ώρα και με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα στη Σταυρούπολη στο μικροσκόπιο των Αρχών μπαίνουν και οι διάφορες σελίδες ακροδεξιών στο διαδίκτυο. Ειδικότερα οι Αρχές θα εξετάσουν τις επικοινωνίες τους, τις συνεννοήσεις, τα social media κι αυτό γιατί έχουν χαρτογραφήσει 3 βασικές ακροδεξιές οργανώσεις που έχουν έδρα στην Αττική και οι οποίες το τελευταίο διάστημα παρουσιάζουν επικίνδυνη κινητικότητα. Με αφορμή όλα αυτά, στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκονται οι φάκελοι με άτομα που έχουν συλληφθεί το προηγούμενο διάστημα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA