Μενού
  • Α-
  • Α+

Για την σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Άκης Σακελλαρίου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος». Ο γνωστός ηθοποιός πριν από χρόνια πέρασε μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του που τον έστειλε σε ΜΕΘ με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού, τη γνωστή και ως Νόσο των Λεγεωνάριων. Η κατάστασή του τότε ήταν κρίσιμη και η πανδημία του κορονοϊού του θύμισε εκείνη την εποχή.

«Αυτό που έγινε σε εμένα, έγινε τώρα στη μισή υφήλιο. Ελπίζω αυτοί που το ζήσανε και έφτασαν στο χείλος να τους έμεινε μία μικρή σοφία. Δεν μιλάμε για μια νόσο που είναι πιο φονική απο τον κοροοϊό. Αν το ανακαλύψεις νωρίς, κάτι που δεν έκανα εγώ, το προλαβαίνεις και είναι σαν μία πνευμονία που θεραπεύεται. Αλλιώς σου τρώει τα πνευμόνια όπως ο κορονοϊός, τότε έχεις προβλήματα. Φοβήθηκα τώρα με την πανδημία αλλά έκανα το εμβόλιο» τόνισε ο ηθοποιός και στη συνέχεια αναφερόμενος στους αρνητές του κορονοϊού συμπλήρωσε:

«Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του αλλά σε αυτή την περίπτωση, οφείλεις να σκεφτείς λίγο και τον άλλο. Κατάλαβα το πόσο σοβαρά ήμουν πολύ αργότερα. Ήμουν στην εντατική και έστελνα βιντεάκια για τη δουλειά. Την μια μέρα έπαιζα και την άλλη ήμουν στην εντατική και σε κώμα. Τώρα προσπαθώ να προσέχω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA