Μενού
  • Α-
  • Α+

Όλος ο πλανήτης ψάχνει τρόπους για τη «νίκη» επί του κορονοϊού, της πανδημίας, δηλαδή, που έχει προκαλέσει τον θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων και την νοσηλεία στο νοσοκομείο πολύ περισσότερων. Την λύση, όμως, τη βρήκε ένας Κύπριος καλλιτέχνης, ο οποίος έγινε viral και στην Ελλάδα με το τραγούδι που σκαρφίστηκε για να μας πείσει να προστατευτούμε. 

Το τραγούδι έχει τους εξής στίχους:  «Τραγουδώντας θα κερδίσουμε, θα εξαφανίσουμε τον άγνωστο εχθρό» ακούγεται να λέει ο πρωταγωνιστής του βίντεο ο οποίος προέρχεται από την Κύπρο και καλεί όσους τον ακούν «να φοράτε τις μάσκες σας και να πλένετε τα χέρια σας» προκειμένου, όπως ακούγεται να λέει, «να συντρίψουμε τον κορονοϊό.

«Εμβολιαστείτε να νικήσουμε. είμαστε οι νικητές, είσαστε οι νικητές» καταλήγει το άσμα ο ερμηνευτής του οποίου ακούγεται να εκφωνεί και αγγλικό στίχο

Και για όσους δεν θυμούνται, ακολουθεί το «Μην παραχαράσσετε την ιστορία» που έγινε viral το 2019, στα συλλαλητήρια για το Μακεδονικό. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA