Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Πάτρα: Ασθενής σε αμόκ τα «έσπασε» στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας»

Σε θαλάμους, δωμάτια και αποθήκες έτρεχαν να κρυφτούν γιατροί, νοσηλευτές και απλοί πολίτες που βρίσκονταν στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας στην Πάτρα για να γλιτώσουν από τη μανία ενός άνδρα σε κατάσταση αμόκ - Εσπαγε ό,τι έβρισκε μπροστά του και πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε στην κατοχή του μαχαίρι

(Πηγή: Eurokinissi)
(Πηγή: Eurokinissi)

Αντιμέτωποι με τον τρόμο ήρθαν γιατροί, νοσηλευτές, αλλά και απλοί πολίτες, οι οποίοι βρίσκονταν τα ξημερώματα της Τετάρτης (6/10) στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Αγιος Ανδρέας». Ήταν περίπου 3.00 το πρωί όταν ένας νοσηλευόμενος σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να βρίζει, να φωνάζει και να σπάει ό,τι έβρισκε μπροστά του στα εξωτερικά ιατρεία, δημιουργώντας πανικό. Ο ασθενής για αδιευκρίνιστους λόγους τα έβαλε με γιατρούς και νοσηλευτές και από το ξέσπασμά του προκλήθηκαν ζημιές σε αποθήκη, αλλά και τζαμαρίες στο νοσοκομείο της Πάτρας.

Η «έκρηξη» του νοσηλευόμενου ήταν τέτοια που ακόμα και γιατροί και νοσηλευτές που βρίσκονταν στα εξωτερικά ιατρεία έτρεξαν να κλειδώθηκαν μέσα σε θάλαμο, καθώς ο ασθενής ήταν εκτός εαυτού και σύμφωνα με πληροφορίες είχε στην κατοχή του και μαχαίρι. Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να αρπάξει έναν πυροσβεστήρα σκορπίζοντας το περιεχόμενό του παντού την ώρα που έσπαγε τζάμια, πόρτες και γραφεία.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Νοσοκομείο #Πάτρα #ασθενείς #γιατροί

Best of Internet