Μενού
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός χτύπησε το απόγευμα της Τετάρτης (6/10) στην Πυροσβεστική, για φωτιά που προερχόταν από υπόγειο κτιρίου στην Σταδίου, στη Στοά Νικολούδη στο κέντρο της Αθήνας. Την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής έχει προκαλέσει η διαπίστωση καπνού από το δεύτερο υπόγειο του κτιρίου που βρίσκεται στη συμβολή της Σταδίου και Πεζματζόγλου, όπου στεγάζεται υποκατάστημα της τράπεζας Alpha Bank. Επί τόπου επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Στο κτίριο χτύπησε άμεσα ο συναγερμός και όλοι οι εργαζόμενοι βγήκαν έγκαιρα έξω με ασφάλεια.

Η εστία της φωτιάς δεν ήταν εμφανής από τους κεντρικούς δρόμους, όμως πυκνοί καπνοί έχουν τυλίξει την περιοχή κάνοντας αποπνικτική την ατμόσφαιρα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία ο καπνός αναβλύζει από το δεύτερο υπόγειο της τράπεζας. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η φωτιά ξεκίνησε από βραχυκύκλωμα στους μετασχηματιστές και καίγονται πλαστικά.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Alpha Bank: «Λίγο πριν τις 16:00, διαπιστώθηκε βραχυκύκλωμα σε μονάδα αδιάλειπτης παροχής τάσης (ups), σε ένα από τα υπόγεια του κεντρικού κτιρίου στη Σταδίου 40. Δεν έχει εντοπιστεί εστία πυρκαγιάς. Το κτίριο εκκενώθηκε άμεσα χωρίς να κινδυνεύσει κανείς. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει επιληφθεί από την πρώτη στιγμή».

 

Δείτε αποκλειστικά πλάνα και φωτογραφίες του Reader:

https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1445750362632118277?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA