Μενού
  • Α-
  • Α+

Αναστάτωση σε γονείς και μαθητές προκάλεσε η καταγγελία 15χρονου πως προσεγγίστηκε από παιδόφιλο ενώ περίμενε στη στάση λεωφορείου «Διασταύρωση Καβουρίου» στην περιοχή της Βουλιαγμένης και υπέστη σεξουαλική παρενόχληση. Ο έφηβος υποστήριξε πως ο ηλικιωμένος του πρότεινε να τον μεταφέρει στο φροντιστήριό του και στη συνέχεια τον άγγιζε και του έκανε ανήθικες προτάσεις. 

Σύμφωνα με τον ALPHA, ο 15χρονος περίμενε στη στάση «Διασταύρωση Καβουρίου» προκειμένου να πάρει το λεωφορείο για να πάει φροντιστήριο. Στο σημείο σταμάτησε ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο ηλικιωμένος οδηγός, ο οποίος ζήτησε οδηγίες για το σημείο στο οποίο ήθελε να πάει. Το παιδί φέρεται να του είπε πως βιαζόταν και ο ηλικιωμένος προσφέρθηκε να το μεταφέρει στο φροντιστήριο

Σύμφωνα με την καταγγελί α που έγινε στην Αστυνομία, ο 15χρονος μπήκε στο αυτοκίνητο και στη συνέχεια ο ηλικιωμένος τον ακουμπούσε σε ευαίσθητα σημεία και του έκανε ανήθικες προτάσεις. Ο έφηβος φώναζε και ζητούσε να κατέβει και ο ηλικιωμένος σταμάτησε το ΙΧ και τον άφησε να φύγει. 

«Έμαθα ότι βγήκε το παιδί από το σχολείο και ο παιδόφιλος το πήρε να το πάει φροντιστήριο. Υπήρχε αναστάτωση ρωτούσαν τα παιδιά ποιο παιδί είναι αυτό και για τον ηλικιωμένο, μου λέγανε πως φοβούνται να πάνε βόλτα. Το παιδί βιαζόταν να πάει φροντιστήριο. Το παιδί ούρλιαζε και το πέταξε στη στάση στη Βούλα. Του έκανε πρόταση να συνευρεθούν...», είπε μαθητής στον ALPHA. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA