Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (6/10) στον Πύργο, όπου μετά από σύγκρουση δύο οχημάτων, ένας επιβάτης έχασε τη ζωή του και τραυματίστηκαν άλλοι πέντε! Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί στο χωριό Κατσικάρι του Δήμου Πύργου και σύμφωνα με το patrisnews.gr, όταν το ταξί που κάλεσε γνωστός οφθαλμίατρος της περιοχής, για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, καθώς είχε νιώσει αδιαθεσία, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με όχημα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πύργου.  

Πληροφορίες αναφέρουν πως το όχημα της Πολιτικής Προστασίας παραβίασε «STOP» και εμβόλισε το ταξί για να καταλήξει σε παραδιπλανό αποστραγγιστικό αυλάκι. Ο άτυχος γιατρός έχασε τη ζωή του, ο οδηγός του ταξί τραυματίστηκε, όπως και οι επιβάτες του άλλου οχήματος, όμως όλοι τους απεγκλωβίστηκαν με την συνδρομή της Πυροσβεστικής και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Πύργου εκτός κινδύνου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA