Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Mad Clip: Οργή για τη φωτογραφία μέσα από το νεκροτομείο - «Υπάρχουν παλιάνθρωποι» δηλώνει ο παππούς του

Τον άνθρωπο που έβγαλε και στη συνέχεια διέρρευσε τη φωτογραφία μέσα από το νεκροτομείο, αναζητούν συγγενείς και φίλοι του Mad Clip

Ο Mad Clip και ο Sin Boy (Πηγή: NDP Agency)
Ο Mad Clip και ο Sin Boy (Πηγή: NDP Agency)

Τον άνθρωπο που έβγαλε και στη συνέχεια διέρρευσε τη φωτογραφία μέσα από το νεκροτομείο, αναζητούν συγγενείς και φίλοι του Mad Clip. Η οικογένεια του Mad Clip είναι εξαγριωμένη και ο πατέρας του έχει κινήσει νομικές διαδικασίες προκειμένου να βρεθεί ο άνθρωπος που την τράβηξε.

Διαβάστε ακόμη: Mad Clip: Συγγενείς και φίλοι του αναζητούν πώς διέρρευσε η φωτογραφία από το νεκροτομείο

«Η ενέργειά του ήταν κατακριτέα, ήταν ασέβεια απέναντι στον νεκρό, ο οποίος ευρίσκετο εκείνη την ώρα εκεί. Δυστυχώς υπάρχουν και παλιάνθρωποι που εκμεταλλεύονται και το παραμικρό ώστε να βγάλουν λεφτά. Είναι πολύ κατακριτέα το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την οικογένεια, πώς μπόρεσε και μπήκε μέσα και μπόρεσε να φωτογραφίσει τον νεκρό εγγονό μας στο νεκροτομείο. Είναι απαράδεκτα πράγματα» τόνισε ο παππούς του Mad Clip στον ALPHA.

Η φωτογραφία με τον νεκρό καλλιτέχνη, λίγη ώρα μετά το δυστύχημα, μέσα από το νεκροτομείο άρχισε να διακινείται μέσω social media έχοντας προκαλέσει σάλο. Τόσο η συγκεκριμένη κίνηση όσο φυσικά και η ίδια η φωτογραφία έχει προκαλέσει οργή ενώ πλέον εμφανίζεται όλο και περισσότερο σε ομαδικές «κλειστές» συνομιλίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ανάμεσα στις πρώτες αντιδράσεις ήταν και του youtuber Αλέξανδρου Κοψιάλη που δημοσιοποίησε το θέμα με ένα post που έκανε στο instagram καταδικάζοντας τόσο την ενέργεια όσο κι εκείνον που τράβηξε τη συγκεκριμένη φωτογραφία.

Image

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Mad Clip #Φωτογραφία #Τροχαίο δυστύχημα

Best of Internet