Μενού
  • Α-
  • Α+

Κλειστές θα μείνουν σήμερα, Πέμπτη, όλες οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Κέρκυρα και στους Παξούς, λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων εξαιτίας της έλευσης της κακοκαιρίας Αθηνά απο την Ιταλία. Την είδηση επιβεβαίωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας, Κώστας Ζορμπάς. Ήδη οι τοπικές Αρχές βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα καθώς εδώ και περίπου μια ώρα έχει ξεκινήσει η έντονη βροχόπτωση στο Ιόνιο και αναμέναται πως με την πάροδο των ωρών τα φαινόμενα θα ενταθούν.

Εξάλλου λίγα λεπτά πριν τις 10.00 το βράδυ, μέσω μηνυμάτων, στα κινητά τηλέφωνα των κατοίκων της Κέρκυρας και των Παξών, το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας απέστειλε επείγουσα προειδοποίηση για ακραία καιρικά φαινόμενα στην περιοχή, ενώ προέτρεψε τους κατοίκους να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις σε περιοχές που έχουν πλημμυρίσει ή που μπορεί να πλημμυρίσουν, καθώς και να ασφαλιστούν αντικείμενα που μπορεί να παρασυρθούν από τον άνεμο.

https://twitter.com/112Greece/status/1445837212336091139?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA