Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζεται η δίκη για την επίθεση με το βιτριόλι που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Η οικογένεια και οι φίλοι της Ιωάννας Παλιοσπύρου αναμένουν να μάθουν τι πυροδότησε τελικά το μένος της 36χρονης Εφης Κακαράντζουλα, η οποία παρότι αναμενόταν να δώσει το «παρών» και υπήρχε πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να ξεκινούσε η έδρα να της κάνει ερωτήσεις, αποφάσισε να μην παραστεί...

Αναμένεται να κληθούν οι δύο μάρτυρες -κλειδιά μετά το αίτημα των δικηγόρων της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Η πολιτική αγωγή ζήτησε την κλήση δύο μαρτύρων που, πριν και αμέσως μετά την επίθεση, δέχτηκαν αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα από την κατηγορούμενη.

Πρόκειται για μία γυναίκα, η οποία σύμφωνα με τη δικηγόρο της , δεν απάντησε ποτέ στις κλήσεις της Έφης Κακαράντζουλα και για έναν άντρα που φέρεται να έχει παραδεχτεί πως γνώριζε τα σχέδια της. Στο μεταξύ, η δίκη θα συνεχιστεί αύριο με τις καταθέσεις του ψυχιάτρου που παρακολουθεί την Ιωάννα και μίας συναδέλφου της.  Για ακόμη μια μέρα η Ιωάννα προσήλθε στο δικαστήριο, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της Νίκο Αλεξανδρή.

Σήμερα εκτιμάται, ότι σήμερα θα ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των μαρτύρων και θα ξεκινήσει η διαδικασία των αναγνωστέων εγγράφων. Στο συγκεκριμένο στάδιο θα φανούν και το σύνολο των μηνυμάτων που έχει ανταλλάξει η κατηγορούμενη καθώς και το σύνολο του βιντεοληπτικού υλικού που υπάρχει διαθέσιμο. Έτσι, το δικαστήριο προχωράει με ταχείς ρυθμούς και αν ολοκληρωθεί σήμερα η διαδικασία θα προχωρήσουμε στο τελικό στάδιο της απολογίας της κατηγορούμενης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA