Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Αστυνομία: Σε διαθεσιμότητα ο Τηλέμαχος - Στον εισαγγελέα οι αναρτήσεις και τα βίντεο

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αστυνομικός που αναρτά βίντεο στο διαδίκτυο με το ψευδώνυμο «Τηλέμαχος» - ΕΔΕ για τα βίντεο που έχει στο κανάλι του ενώ το υλικό έχει υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα

(Πηγή: Eurokinissi)
(Πηγή: Eurokinissi)

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. ο αστυνομικός που αναρτούσε βίντεο στο διαδίκτυο με το ψευδώνυμο «Τηλέμαχος». Ανάμεσα στις αναρτήσεις του υπάρχουν βίντεο όπως «Πως πολεμάμε τα ΜΑΤ», «υποχρεωτικότητα εμβολίων; όχι» και το τελευταίο πριν από τρεις ημέρες που έκανε λόγο για «εκβιαστικά rapid tests».

Το υλικό έχει παραδοθεί στον εισαγγελέα ενώ εναντίον του έχει διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση, που αφορά το σύνολο των αναρτήσεων του.

Όπως σημειώνει η ενημέρωση της Αστυνομίας: «Σχετικά με ανάρτηση - βίντεο που δημοσιεύθηκε από αστυνομικό σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναπαράγεται στο διαδίκτυο και σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, γνωρίζεται ότι, στο πλαίσιο Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, σε βάρος του αστυνομικού επιβλήθηκε το διοικητικό μέτρο της διαθεσιμότητας.

Το συγκεκριμένο υλικό υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας. Επιπλέον, για λοιπά βίντεο – αναρτήσεις του εν λόγω αστυνομικού έχουν ήδη διαταχθεί και διενεργούνται Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις».

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS
#αστυνομία #εισαγγελία #διαθεσιμότητα #Αστυνομικός #αρνητές

Best of Internet