Μενού
  • Α-
  • Α+

Αρχές Αυγούστου του 2021 η χώρα πλήττεται από τις φωτιές και η Πελοπόννησος είναι μια από τις περιοχές με τη μεγαλύτερη καταστροφή. Το Βλαχόπουλο Μεσσηνίας απειλείται από φωτιά και το δασικό οδικό δίκτυο στο συγκεκριμένο σημείο είναι πολύ δύσκολα προσπελάσιμο.

Μετά από δύο ημέρες μάχης με τις φλόγες, οι εικόνες συγκλονίζουν και οι κάτοικοι έρχονται αντιμέτωποι με απώλειες περιουσιών και φυσικού πλούτου. Καλούνται να δουν κατάματα την πραγματικότητα και να παλέψουν για την επόμενη ημέρα. Ανάμεσα σε αυτούς και τα παιδιά. Όλα αυτά τα παιδιά που, παρά τον εφιάλτη που βίωσαν, δεν σταμάτησαν να δίνουν δύναμη στους μεγάλους, μέσα από τα χαμόγελά τους -όσο ταλαιπωρημένα και φοβισμένα κι αν ήταν. Απέναντι σε αυτά τα χαμόγελα έχουμε ευθύνη, να τα κάνουμε ξανά μεγάλα, πολύχρωμα, φωτεινά.

Η Liquid Media, στο πλαίσιο της CSR στρατηγικής της, έκανε κάλεσμα στο κοινό για την στήριξη των παιδιών που κατοικούν στις πυρόπληκτες περιοχές, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί ένας σημαντικός αριθμός σχολικών ειδών για τα παιδιά που φοιτούν στο Δημοτικό και το Νηπιαγωγείο του Βλαχόπουλου Μεσσηνίας. Η αποστολή τους ολοκληρώθηκε με επίσκεψη της ομάδας της Liquid Media στο Βλαχόπουλο, για να μοιράσει στα παιδιά τα σχολικά είδη και, ελπίζουμε, αρκετή χαρά και ελπίδα.Στην παράδοση συμμετείχε και ο Δήμαρχος Πύλου Νέστορος, Παναγιώτης Καρβέλας, ο οποίος δήλωσε πως τα μικρά παιδιά είναι το μέλλον μας και είναι επουσιώδες να δίνουμε όλη μας την προσοχή σε αυτά.

Ο CEO της Liquid Media Παναγιώτης Γεωργόπουλος τόνισε πως «Ως ένδειξη ελάχιστης στήριξης στις πυρόπληκτες οικογένειες της Μεσσηνίας, η Liquid Media μοίρασε στα παιδιά του Βλαχόπουλου σχολικά είδη, με βασικό μας στόχο να δώσουμε λίγη χαρά στις παιδικές ψυχές και να δούμε τα πρόσωπα των παιδιών την ώρα που άνοιγαν τα δώρα τους. Αυτή η απλή πράξη μας κάνει να σκεφτόμαστε πιο αισιόδοξα το μέλλον και να προγραμματίζουμε δράσεις που συμβάλλουν στο να γίνει καλύτερο».

Η Liquid Media κάτω από την ομπρέλα του #Liquid_acts έχει δρομολογήσει μια σειρά δράσεων που θα διαμορφώνονται ανάλογα με τις κοινωνικές ανάγκες της χώρας και θα επικεντρώνεται στη στήριξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA