Μενού
  • Α-
  • Α+

Απίστευτη καταγγελία από 18χρονη στη Θεσσαλονίκη που όπως αναφέρει έχει πέσει θύμα χάκερ τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της με αποτέλεσμα εδώ και τέσσερα χρόνια, μέσω διαφόρων ψεύτικων προφίλ τα social media να φαίνεται πως προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες. Η οικογένεια της έχει απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με την υπόθεση, όπως λέει η πλευρά της, να έχει μπει στο αρχείο.

Συγκεκριμένα η κοπέλα απεικονίζεται σε ψεύτικα προφίλ που χειρίζεται άγνωστος και την παρουσιάζει τόσο την ίδια όσο και μέλη της οικογένειάς της να προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες. Όπως δε λέει ο δικηγόρος της υπήρξε περίπτωση ανθρώπου που ταξίδεψε από την Κρήτη στη Θεσσαλονίκη γιατί όπως είπε είχε κανονίσει ραντεβού μαζί της ή για την ακρίβεια έτσι τον είχε πείσει το πρόσωπο που απαντούσε στα μηνύματά του.

«Όλα άρχισαν πριν από τέσσερα χρόνια όταν πήγαινα πρώτη λυκείου. Ανακάλυψα πως υπήρχαν προφίλ στο facebook που μας διέσυραν ως οικογένεια με έδειχναν ως ως κοπέλα που παρείχε ερωτικές υπηρεσίες. Μου το είπαν φίλες μου. Εκεί ξεκίνησε ο εφιάλτης που κρατά ως σήμερα» ανάφερε η 18χρονη στην κάμερα του Star, δίχως να μπορεί να αποδώσει κάπου τις συγκεκριμένες κινήσεις. «Είναι πολύ δύσκολο να μην μπορείς να το σταματήσεις όλο αυτό. Να ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις» συμπληρώνει.

Από την πλευρά της η μητέρα της 18χρονης σημειώνει πως: Ταράχτηκαν οι ζωές μας και χάθηκε η ηρεμία από το παιδί». Αποκαλύπτει δε, πως: «Αρχικά ήταν απειλητικά μηνύματα. Πήγαμε στη δίωξη αλλά δεν έγινε κάτι. Δεν ασχολήθηκαν. Ήθελαν παραπάνω στοιχεία που δεν είχαμε και η υπόθεση σταμάτησε εκεί».

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Αντώνης Καραγιάννης, πέρα από το περιστατικό με τον άνδρα από την Κρήτη που νόμιζε πως θα συνευρεθεί ερωτικά τόσο με την 18χρονη όσο και με τη μητέρα της, αποκαλύπτει πως η κοπέλα: «έχει λάβει σεξουαλικά βοηθήματα που τα παραγγέλνει ο δράστης και τα στέλνει στο σπίτι της με δική της χρέωση».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA