Μενού
  • Α-
  • Α+

Σώα και αβλαβής βρέθηκε η 15χρονη μαθήτρια που είχε εξαφανιστεί το μεσημέρι της Τρίτης στην παραλία του Βόλου και ενώ τελευταία φορά βρισκόταν σε καφετέρια με φίλους και συμμαθητές της. Μετά από περίπου δύο ημέρες και ενώ οι αστυνομικές αρχές διεξήγαν έρευνες, η νεαρή μαθήτρια βρέθηκε την Πέμπτη (7/10) σε δημόσιο χώρο της πόλης χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Οπως ήταν φυσιολογικό, η εξαφάνιση της ανήλικης από το σπίτι της, χωρίς να ειδοποιήσει, είχε προκαλέσει τεράστια αναστάτωση στην οικογένεια, αλλά και στην τοπική κοινωνία, καθώς είχαν χαθεί τα ίχνη του παιδιού.

Η νεαρή είναι καλά στην υγεία της και αμέσως μόλις εντοπίστηκε ενημερώθηκαν οι γονείς της, που έσπευσαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας. Το κορίτσι λίγο πριν χαθεί φέρεται να έπινε καφέ στην παραλία του Βόλου και γύρω στη 1.00 το μεσημέρι και στη συνέχεια συμμαθητές της ανέφεραν πως την είδαν να φεύγει προς άγνωστη κατεύθυνση. Λίγες ώρες αργότερα, η μητέρα της δήλωσε την εξαφάνισή της στην αστυνομία και από εκείνη τη στιγμή στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση εντοπισμού της νεαρής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA