Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν τα κατάφερε τελικά ο 30χρονος Αφγανός που έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης από ομοεθνή του στο σπίτι που έμεναν στο Μόδι του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας και κατέληξε διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας από τα βαρύτατα τραύματα που έφερε στο κεφάλι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο άτυχος άνδρας είχε διακομιστεί το πρωί της Πέμπτης (7/10) στο Νοσοκομείο Λαμίας, τραυματισμένος με τσεκουριές στο κεφάλι!

Είχε προηγηθεί σοβαρό επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών εργατών σε χωριό της Αμφίκλειας και το θύμα έφερε δύο βαρύτατες τσεκουριές με τη μία να του έχει ανοίξει κυριολεκτικά το κεφάλι! Επιπλέον στο σώμα του άτυχου άνδρα υπήρχαν σημάδια πιθανότατα από μαχαίρι.

Με υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού στο Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας, όπου διακομίστηκε αρχικά, ο 30χρονος έφυγε ζωντανός για το Νοσοκομείο Λαμίας, όπου εισήχθη αμέσως σε χειρουργείο, ωστόσο η ζωή του κρεμόταν από μία κλωστή.

Την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, που προχώρησε σε οκτώ προσαγωγές ομοεθνών του. Οι πέντε εξ αυτών ζούσαν στο ίδιο σπίτι με τον 30χρονο, όπως και ένας 37χρονος τον οποίο υπέδειξαν ως τον άνθρωπο που του έδωσε το δολοφονικό χτύπημα με το τσεκούρι στο κεφάλι.

Ο τελευταίος αμέσως μετά την πράξη που του καταλογίζουν οι υπόλοιποι ομοεθνείς του, εξαφανίστηκε και αναζητείται, όπως και ο ιδιοκτήτης των παραγκών που έμεναν οι αλλοδαποί προκειμένου να δώσει περισσότερα στοιχεία. Όπως διαπιστώθηκε κανείς τους δεν είχε νομιμοποιητικά έγγραφα για την παραμονή τους στη χώρα και κρατούνται για τη συγκεκριμένη παράβαση, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA