ΚΟΙΝΩΝΙΑ
07/10/2021 22:14

«Τηλέμαχος»: «Δεν μετανιώνω!» - Η απάντηση του αρνητή αστυνομικού για τη διαθεσιμότητά του από την ΕΛ.ΑΣ.

Ετοιμος να δώσει συνέχεια στον αγώνα του δηλώνει ο «Τηλέμαχος», ο αστυνομικός που τέθηκε σε διαθεσιμότητα για τις αντιεμβολιαστικές αναρτήσεις του στο Youtube

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
«Τηλέμαχος»: «Δεν μετανιώνω!» - Η απάντηση του αρνητή αστυνομικού για τη διαθεσιμότητά του από την ΕΛ.ΑΣ.
Πηγή: YouTube
Ανάγνωση:

Την πρόθεσή του να δώσει συνέχεια στον αγώνα του, εξέφρασε μέσω νέου μηνύματός του στο YouTube ο αστυνομικός που τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Ο αρνητής «Τηλέμαχος», όπως είναι το ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί προκάλεσε σάλο με βίντεο που είχε αναρτήσει όπως «Πως πολεμάμε τα ΜΑΤ», «υποχρεωτικότητα εμβολίων; όχι» και το τελευταίο πριν από τρεις ημέρες που έκανε λόγο για «εκβιαστικά rapid tests».

Αυτή τη φορά απάντησε στην απόφαση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. να τεθεί σε διαθεσιμότητα, λέγοντας πως δεν μετανιώνει, καθώς πρόκειται για μια συνειδητή απόφασή του και τονίζει πως «...ο αγώνας δεν σταματά εδώ, θα συνεχιστεί μέχρι δικαίωσης ή μέχρι τελικής πτώσης».

Το υλικό έχει παραδοθεί στον εισαγγελέα, ενώ εναντίον του έχει διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση, που αφορά το σύνολο των αναρτήσεων του.

Όπως σημειώνει η ενημέρωση της Αστυνομίας: «Σχετικά με ανάρτηση - βίντεο που δημοσιεύθηκε από αστυνομικό σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναπαράγεται στο διαδίκτυο και σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, γνωρίζεται ότι, στο πλαίσιο Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, σε βάρος του αστυνομικού επιβλήθηκε το διοικητικό μέτρο της διαθεσιμότητας.

Το συγκεκριμένο υλικό υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας. Επιπλέον, για λοιπά βίντεο – αναρτήσεις του εν λόγω αστυνομικού έχουν ήδη διαταχθεί και διενεργούνται Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΡΝΗΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ