Μενού
  • Α-
  • Α+

Κινηματογραφικές σκηνές στο κέντρο της Αθήνας επί των οδών Μάρνη και Αριστοτέλους, στο περιστατικό που κατέληξε στους πυροβολισμούς των αστυνομικών και δύο τραυματισμούς. Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 κατά την καταδίωξη, αστυνομικός πήδηξε πάνω στο κλεμμένο αυτοκίνητο και γαντζώθηκε από το πορτμπαγκάζ με στόχο να σταματήσει το όχημα που νωρίτερα είχε εμβολίσει μηχανή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Διαβάστε ακόμη: Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας με εμπλοκή αστυνομικών - Υπάρχουν τραυματισμοί

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, το κλεμμένο αυτοκίνητο ανέπτυξε ταχύτητα με τον αστυνομικό να πυροβολεί προς τον οδηγό του. Ο αστυνομικός κατά πληροφορίες τραυματίστηκε και έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο ενώ οι συνάδελφοί του κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον οδηγό του κλεμμένου αυτοκινήτου.

Ο δράστης φέρεται να έχει τραυματιστεί από τα πυρά αστυνομικών στα πόδια και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης στο νοσοκομείο Γεννηματάς. Ο δε αστυνομικός, που φέρει ελαφρά τραύματα σε χέρια και πόδια, αναμένεται να διακομισθεί σε στρατιωτικό νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ που περιπολούσαν στο σημείο, εντόπισαν ύποπτο όχημα, «χτύπησαν» τις πινακίδες και είδαν ότι ήταν κλεμμένο. Μόλις εμφανίστηκε ο οδηγός, του έκαναν σήμα να σταματήσει, εκείνος προσπάθησε να διαφύγει με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη με πυροβολισμούς και τραυματισμούς. Στο σημείο, εντοπίστηκαν τουλάχιστον 5 κάλυκες από σφαίρες των αστυνομικών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA