Μενού
  • Α-
  • Α+

Από τη Βουλιαγμένη άρχισε η πορεία του λευκού αυτοκινήτου που κατέληξε στο κέντρο της Αθήνας με τους αστυνομικούς να πυροβολούν εναντίον του κλέφτη και να καταφέρνουν να τον ακινητοποιήσουν. Νωρίτερα ο είχε πέσει πάνω σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ενώ προσπάθησε να πατήσει έναν εξ αυτών.

Διαβάστε ακόμη: Πυροβολισμοί στην Αθήνα: Ενέδρα έστησε η ΔΙΑΣ στο κλεμμένο όχημα

Όλα άρχισαν το πρωί της Παρασκευής όταν μία μητέρα πήγε το παιδί της στο σχολείο στη Βουλιαγμένη, ωστόσο βγαίνοντας από το αυτοκίνητο άφησε ανοικτή τη μηχανή με τα κλειδιά πάνω στη μίζα, ενώ είχε και όλα της τα πράγματα μέσα σε αυτό. Ο δράστης την παρακολούθησε και βρήκε την ευκαιρία να μπει και κλέψει το λευκό αυτοκίνητο.

Εκείνη έκανε καταγγελία στην αστυνομία που ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό του. Σύμμαχος στην προσπάθειά τους ήταν το κινητό τηλέφωνο που είχε ξεχάσει η γυναίκα στο αυτοκίνητο καθώς έδινε σήμα για το που βρίσκεται.

Λίγες ώρες αργότερα το όχημα εντοπίζεται κοντά στην πλατεία Βάθη. Οι αστυνομικοί που έλεγξαν τις πινακίδες του και διαπίστωσαν ότι είναι κλεμμένο το προσεγγίζουν. Αποφάσισαν να περιμένουν το άτομο που θα κατευθύνονταν προς το σταθμευμένο στην οδό Μάρνη όχημα, προκειμένου να τον ελέγξουν.

Εκείνη τη στιγμή φτάνει και ο δράστης που όταν τους αντιλαμβάνεται πέφτει πάνω τους ενώ κάνει και κίνηση ώστε να πατήσει τον έναν που έχει πέσει. Ένας αστυνομικός θα καταφέρει να γαντζωθεί στο καπό του αυτοκινήτου, με τον δράστη να μπαίνει ανάποδα σε δρόμο για να ξεφύγει. Οι συνάδελφοί του πυροβόλησαν τουλάχιστον έξι φορές για εκφοβισμό να αναγκάσουν τον οδηγό θα σταματήσει το Ι.Χ. αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα μία σφαίρα να τραυματίσει τον Αλβανό κακοποιό στο πόδι.

Ο οδηγός του κλεμμένου οχήματος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και συνοδεία αστυνομικών σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ λίγη ώρα αργότερα δεύτερο ασθενοφόρο παρέλαβε και τον τραυματία αστυνομικό. Το όχημα παραληφθεί από γερανό της ΕΛ.ΑΣ. και μεταφέρθηκε για έλεγχο στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, ενώ προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA