Μενού
  • Α-
  • Α+

Η τέταρτη Παρασκευή του Νοεμβρίου είναι... παραδοσιακά αφιερωμένη στο εμπόριο καθώς τότε η Black Friday που τα τελευταία χρόνια έχει επικρατήσει και στην Ελλάδα. Φέτος είναι στις 26 Νοεμβρίου και ήδη πολλές μεγάλες αλυσίδες προετοιμάζονται όχι μόνο για τη συγκεκριμένη ημέρα αλλά συνολικά για την περίοδο καθώς τα τελευταία χρόνια έχει επικρατήσει η τάση οι προσφορές να διαρκούν αρκετές μέρες ανάλογα το κατάστημα.

Η Black Friday έρχεται από τις ΗΠΑ και ουσιαστικά για 24 ώρες τα καταστήματα προσφέρουν στους καταναλωτές πολύ μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές. Έρχεται μία ημέρα μετά από την ημέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ και παράλληλα σηματοδοτεί την έναρξη της εμπορικής Χριστουγεννιάτικης περιόδου

Φέτος ωστόσο υπάρχουν πολλές ανησυχίες σε όλη την Ευρώπη για την επάρκεια των προϊόντων καθώς ήδη έχουν αρχίσει να υπάρχουν ελλείψεις σε δημοφιλείς κατηγορίες όπως η ηλεκτρικές συσκευές και τα ηλεκτρονικά απόρροια της εκτίναξης των τιμών τόσο στα μεταφορικά όσο και στις πρώτες ύλες, αλλά και στο γεγονός πως υπάρχει κάμψη στην παγκόσμια παραγωγή λόγω της πανδημίας.

Τα καταστήματα ήδη ετοιμάζουν τις κινήσεις τους τόσο λόγω Black Friday όσο και εν όψει των Χριστουγέννων ενώ είναι χαρακτηριστικό πως υπάρχουν καταναλωτές που υπό τον φόβο των ελλείψεων κάνουν από τώρα παραγγελίες για είδη που θα χρειαστούν την εορταστική περίοδο!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA