Μενού
  • Α-
  • Α+

Εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας με διερευνώμενο αδίκημα αυτός της εγκληματικής οργάνωσης, έδωσε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Εφετών της Αθήνας, Μαρία Γκανέ σχετικά με τα βίαια επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Νέο Ηράκλειο από ακροδεξιά στοιχεία. 

Διαβάστε ακόμη: Νέο Ηράκλειο: Ένοχος ο 30χρονος για την επίθεση σε μέλη της ΚΕΕΡΦΑ - «Ναι, ήμουν φασίστας»

Την έρευνα θα διενεργήσει η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας. Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πλιώτας με πρόσφατη παραγγελία του προς τους προϊσταμένους των Εισαγγελιών Εφετών Αθήνας και Θεσσαλονίκης είχε ζητήσει να διερευνηθούν και άλλα αδικήματα ό,τι αφορά τα βίαια επεισόδια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα και κυρίως αυτό της εγκληματικής οργάνωσης.

Στην παραγγελία του τόνισε ότι «έδαφος και αφορμή» για περαιτέρω «δικονομική παρέμβαση, προς το σκοπό ελέγχου διακρίβωσης τυχόν βαρύτερης ποινικής απαξίας αξιοποίνων συμπεριφορών, μη καλυπτόμενων από τις ήδη ασκηθείσες ποινικές διώξεις.Σχετικώς να μας ενημερώσετε». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA