Μενού
  • Α-
  • Α+

Αλλη μια ζωή νεαρού ανθρώπου χάθηκε άδικα στην άσφαλτο, καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής (8/10) ένας 22χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο κοντά στο Καινούριο της Λαμίας. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος νέος κινούνταν στον παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας (στο 182ο χλμ) στο ύψος της αερογέφυρας, όταν ξαφνικά βγήκε από την πορεία του και ανετράπη εκτός του οδοστρώματος, χτυπώντας και στις προστατευτικές μπάρες.

Ο οδηγός που είχε καταγωγή από την Αχαΐα, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του έξω από το αυτοκίνητο και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η συγκεκριμένη στροφή, όπως λένε οδηγοί που χρησιμοποιούν τον παράδρομο, είναι πολύ επικίνδυνη και έχουν γίνει πολλά τροχαία. Ειδικά σε βροχερές μέρες γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνη εξαιτίας της ολισθηρότητας του οδοστρώματος. Προανάκριση για τα αίτια που του τραγικού δυστυχήματος, διενεργεί το ΑΤ Καμένων Βούρλων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA