Μενού
  • Α-
  • Α+

Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που πυροβόλησαν στη γέφυρα Καλυφτάκη στην Κηφισιά. Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για έναν 34χρονο από την Αλβανία, ο οποίος έχει βαρύ παρελθόν και έχει απασχολήσει πολλές φορές τις ελληνικές Αρχές. Ο 34χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, μετά του πυροβολισμούς που δέχθηκε στη γέφυρα Καλυφτάκη. Μάλιστα, φέρει τραύματα από σφαίρες σε κοιλιά και πόδια. 

Ο άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε αιμόφυρτος έχοντας δεχτεί τουλάχιστον μία σφαίρα από πιστόλι και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο την Κυριακή, 10 Οκτωβρίου. Οι αστυνομικοί «χτένισαν» την περιοχή για να βρουν στοιχεία για την ταυτότητα του δράστη που άνοιξε πυρ το πρωί της Κυριακής στην Κηφισιά.

Μάλιστα ο Alpha έφερε στο φως πλάνα που δείχνουν τον τραυματία να δέχεται τις πρώτες βοήθειες από τους αστυνομικούς. Είναι η στιγμή που οι αστυνομικοί φτάνουν στο σημείο και προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία. Παράλληλα, ψάχνουν στις τσέπες του για κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει την ταυτότητά του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA