Μενού
  • Α-
  • Α+

Αρρωστημένη φαντασία χρησιμοποίησε ο πιλότος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, για να πείσει τους αστυνομικούς ότι είχε γίνει ληστεία στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά ενώ εκείνος είχε σκοτώσει πριν κάποια ώρα τη σύζυγό του, Καρολάιν, και είχε φροντίσει να σκηνοθετήσει την επίθεση από τους υποτιθέμενους Γεωργιανούς που είχαν μπει σπίτι του. Το Live News παρουσίασε για πρώτη φορά το ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση που έκανε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο 100 για να καλέσει την Αμεση Δράση. 

Το ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσίασε το MEGA έχει διάρκεια μόλις 1:48 δευτερόλεπτα ενώ στα πρώτα 38 δευτερόλεπτα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φωνάζει «βοήθεια, βοήθεια», ξεσπά σε λυγμούς και παριστάνει ότι δεν μπορεί ούτε καν να μιλήσει, δήθεν γι' αυτά που έχει δει να εκτυλίσσονται μπροστά του. Το θέατρό του ξεπερνά κάθε φαντασία. Η αστυνομικός προσπαθεί να καταλάβει τι της λένε από την άλλη άκρη της γραμμής. «Βοήθεια, βοήθεια», επαναλαμβάνει διαρκώς ο πιλότος.  

«Πού είστε;», τον ρωτά η αστυνομικός και εκείνος κάνει ότι δεν μπορεί ούτε να μιλήσει. Ακούγονται μόνο «μουγκρητά» και ψίθυροι, πράγματα ακαταλαβίστικα από κάποιον που θέλει να δείξει σε όλους ότι είναι θύμα επίθεσης ληστών και δολοφονίας της συζύγου του. Κάνει ότι κλαίει, ότι είναι σε πανικό και δεν μπορεί να ανασάνει. «Δεν καταλαβαίνω τι σας συμβαίνει;», ρωτά η αστυνομικός και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προσπαθεί να πει κάτι αλλά δεν καταλαβαίνει κανείς τι λέει.  

«Πού είστε;», επιμένει να τον ρωτά η αστυνομικός και εκείνος απαντά με φωνή που δεν καταλαβαίνει κανείς: «Γλυκά Νερά;». «Γλυκά Νερά, πού;», επιμένει η αστυνομικός και έπειτα από ώρα της λέει: «Πάροδος, Παναγούλη 10» και λέει με το ζόρι: «Βοήθεια. Ασθενοφόρο. Γρήγορα, ασθενοφόρο».  

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε καταστρώσει ένα σχέδιο: Είχε δέσει τα χέρια του και έκανε ότι δεν μπορούσε καν να πάρει τηλέφωνο. Φώναζε για να πείσει. Ηθελε να ξεγελάσει τους αστυνομικούς ότι μπήκαν ληστές σπίτι του, σκότωσαν τη σύζυγό του και θανάτωσαν το σκυλί του. Το ηχητικό ντοκουμέντο από τον παραλογισμό σοκάρει: 

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήθελε με κάθε τρόπο να γίνει απόλυτα πειστικός. Για τον λόγο αυτό, πριν από το τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση, έκανε δύο λανθασμένες κλήσεις στην προσπάθειά του να καλέσει το 100 δήθεν με… τη μύτη του. Στις 06:08 στο «180» και στις 06:10 στον αριθμό «1000».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA