Μενού
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός σήμανε πριν ξημερώματα Τρίτης σε πυροσβεστική και αστυνομία καθώς σε χρηματοκιβώτιο σπιτιού στην οδό Αλκαίου στον Διόνυσο Αττικής βρέθηκε ένας φάκελος ο οποίος κρίθηκε ύποπτος. Σύμφωνα με πληροφορίες στην περιοχή έσπευσαν στην αρχή αστυνομικοί οι οποίοι έλεγξαν τον φάκελο για να δουν αν κρύβει κάποιον εκρηκτικό μηχανισμό. Όταν αποκλείστηκε αυτή η πιθανότητα, οι αστυνομικοί κάλεσαν την πυροσβεστική προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει στο εσωτερικό του φακέλου κάποιο χημικό ή οποιαδήποτε άλλη ουσία που θα μπορούσε να είναι επικίνδυνη.

Στην οδό Αλκαίου έφτασαν πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα, ειδική ομάδα της 1ης ΕΜΑΚ με 5 πυροσβέστες και όχημα περισυλλογής χημικών. Μετά την εφαρμογή του πρωτοκόλλου ενεργειών για την περισυλλογή επικίνδυνου υλικού, ολοκληρώθηκε η συσκευασία του φακέλου και παραδόθηκε στην ΕΛ.ΑΣ. Μέσα στο φάκελο, όπως διαπιστώθηκε υπήρχε ένας μικρότερος φάκελος ο οποίος περιείχε σκόνη η οποία και θεωρήθηκε ύποπτη. Αφού διαπιστώθηκε πως δεν είναι κάτι που μπορεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να προκαλέσει κακό, στάλθηκε στον ΕΟΔΥ για περαιτέρω ανάλυση, ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν τώρα αν πρόκειται για φάρσα ή κάποιος ήθελε να στείλει απειλητικό μήνυμα στον παραλήπτη. 

https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1447713301761298436?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA