Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι διαφορές που είχαν οι δύο άνδρες και ένα φραστικό επεισόδιο πριν από λίγες ημέρες φαίνεται πως βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία στην Άρτα με έναν συνταξιούχο αστυνομικό να πυροβολεί και να σκοτώνει συγχωριανό του, με τον οποίο μάλιστα είχε και συγγενική σχέση.

Διαβάστε ακόμη: Εν ψυχρώ δολοφονία στην Αρτα: Πρώην αστυνομικός σκότωσε συγγενή του

Ο δράστης συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα, λίγο πριν τις 8:00 το βράδυ,  καθώς μετά το φονικό τράπηκε σε φυγή με το αυτοκίνητό του, ωστόσο οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν δει τη δημοσιότητα οι δυο τους είχαν πριν από λίγες ημέρες φραστικό επεισόδιο σε καφενείο που διατηρούσε το θύμα στην περιοχή. Παράλληλα τοπικά Μέσα κάνουν λόγο για κτηματικές διαφορές ανάμεσά τους.

Η δολοφονία σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας όταν ο συνταξιούχος αστυνομικός, ο οποίος είχε αποταχθεί από το σώμα, συνάντησε το θύμα, που έκοβε ξύλα με τον γιο του, και τον πυροβόλησε τρεις φορές με κυνηγετικό όπλο που είχε στο αυτοκίνητό του. Το θύμα, πατέρας τριών παιδιών, έφερε πολλαπλά τραύματα και ο θάνατός του υπήρξε ακαριαίος.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το έγκλημα αναφέρει: «Συνελήφθη, χθες (11 Οκτωβρίου 2021) το απόγευμα, σε χωριό της Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας και του Αστυνομικού Τμήματος Γεωργίου Καραϊσκάκη, 64χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, νωρίτερα ο συλληφθείς πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγητικό όπλο 62χρονο συγχωριανό του και ακολούθως τράπηκε σε φυγή με  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του.

Αστυνομικοί, οι οποίοι έσπευσαν στον τόπο του εγκλήματος, εντόπισαν και συνέλαβαν τον κατηγορούμενο σε σημείο στην ευρύτερη περιοχή

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA